Iskierka nadziei
Fanka BB :)
Wiem że sporo tu takich postów ale bardzo bym prosiła o interpretację czy coś widzicie? Na żywo jest wyraźniejsza i nie wiem czy to mój wymysł ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jaki się dobrze przypatrzyć to coś tam widać ,test zrobiony przed okresem czy po ?Wiem że sporo tu takich postów ale bardzo bym prosiła o interpretację czy coś widzicie? Na żywo jest wyraźniejsza i nie wiem czy to mój wymysł ...Zobacz załącznik 1318958
Może idź na bete i sprawdź , wydaje mi sie ze jakby coś było to dzisiaj juz ta druga kreska powinna być dużo bardziej wyraźniejsza .W piątek dostałam ,,@" ale była inna bez bólu brzucha , bez skrzepów ogólnie jakoś słabsza w niedzielę to bardziej już było plamienie i na tym koniec . Dlatego że była ,,inna" stwierdziłam że zrobię test i taki wyszedł
Test odczytany w czasie i na żywo widać rozowa kreskę ? Na zdjęciu to slabo widać , mi na tych testach zawsze wychodzą kreski fabryczne szareW piątek dostałam ,,@" ale była inna bez bólu brzucha , bez skrzepów ogólnie jakoś słabsza w niedzielę to bardziej już było plamienie i na tym koniec . Dlatego że była ,,inna" stwierdziłam że zrobię test i taki wyszedł
Tak też myślę że powinna być bardziej widoczna ale jednak nie daje mi spokoju [emoji17]Może idź na bete i sprawdź , wydaje mi sie ze jakby coś było to dzisiaj juz ta druga kreska powinna być dużo bardziej wyraźniejsza .
No to najlepiej powtórz test nawet jutro , jeśli jest coś na rzeczy to powinna być wyraźniejszaTak wynik odczytany w wyznaczonym czasie , no jest to jednak cień ale raczej różowy . Niestety nie mam możliwości zrobić bety . Myślę powtórzyć test jutro albo we czwartek.
Dziękuję [emoji846]No to najlepiej powtórz test nawet jutro , jeśli jest coś na rzeczy to powinna być wyraźniejsza. Trzymam kciuki i daj znać jutro
![]()