reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej kochane:)

jaka u Was pogoda bo tu szaro,buro i wieje:-(

Gaba bawi sie z tatusiem bo na mnie na focha jakiegos znowu:-( eh... te moje dziecie...

Ajentka witaj ponownie i sto lat dla Marcelka:)

Dla reszty mamus i ich pociech duzo zdrowka:-)

milego dzionka kochane

reklama
ajentka83 witamy i sto lat dla synusia :-)

no właśnie co planujecie na Czecha bo jak co mam jutro wolne :-)

idę myć lodówkę :-) miłego dnia :-)

hejka

Ajentka jutro mam wolne < popytam jeszcze Ł. czy ma plany>...na 19 mam dopiero kosmetyczke;-)
to moze jutro Aga plac zabaw co? Warszawskie, Pasaż Rondo? plus spacer? o ile pogoda dopisze

my pospali dzis do 8,30 ale ciezko bylo sie nam z lozka zwlec. Zupke ugotowalam 40 minut na ogrodzie mlody pofikal i padł ale strasznie wieje wietrzysko...czuje sie jak nad morzem.

czas na kawke a dzisiaj wiosenne przadki w szafkach czas garderobe ogarnac bo normalnie wstyd

dzis ostatnie katechezy uf...przebrnelismy:D

dziewczyny 22.04 robie imprezke urodzinowa dla Nikosia w domu. Jak pogoda dopisze bedzie na ogrodzie party + grill wiec chetne zapraszam bardzo fajnie jakby wiecej dzieci było:)

Ostatnia edycja:
Marciaa Super, tylko my tak na 14 się piszemy bo wiesz wcześniej drzemka, obiadek. Ale jestem jak najbardziej za, jeszcze nie mieliśmy okazji korzystać z placów tego rodzaju więc ekstra.

Hej :)
My zaraz zmykamy do lekarza ciekawe co powie!
Ajentka witaj ja tez mieszkam w Kozich, jak mi sie Lula juz wychoruje to zaparaszamy na spacerek

Marciaa jak zapraszasz na imprezke to super! Jak bedziem w stanie to chetnie wpadniemy.

My niestety chyba jeszcze jutro nie bardzo na spacer, ale zobaczymy co lekarz powie mam nadzieje ze juz jest w miare ok
ale kaszel ma jeszcze wiec chyba jutro jeszcze odpuscimy za to w przyszlym tyg atakujemy was ze spacerami :)

My dzis mamy akcje sprzatanie ogrodu po zimie, moj B juz pracuje ja dolacze jak wrocimy od lekarza
I jak juz bedzie ladnie i bezpiecznie to zapraszam na ogrodek na jakies garden party :)

dziewczyny 22.04 robie imprezke urodzinowa dla Nikosia w domu. Jak pogoda dopisze bedzie na ogrodzie party + grill wiec chetne zapraszam bardzo fajnie jakby wiecej dzieci było:)
O fiu fiu imprezka:-) Kuszące!

Jak posmarowałam Młodej dziasła żelem to mi padła i z drzemki robi sie regularny sen. Kurcze czyżby lada dzień miałby sie pojawić pierwszy ząbek? :-)

imprezka tak na 16. Torcik dla dziecki smakolyki a dla starych grill potem :) plac zabaw jest miejsca do biegania full. wic zapraszam

ajentka hmmmm u nas spanie wypada na 14 ale najwyzej usnie w aucie a jak ozbaczy plac to zgłupieje tylko wybierz miejsce :-) fajny jest ten w pasazu rondo i potem mozna isc na plac zabaw na Armii Krajowej...:)) tylko ma byc ochlodzenie :p

reklama
Marciaa mam pytanie co sie ostatnio marzy Nikosiowi bo pierdoły a urodziny kupić nie chce. Nie chce kupić mu następnego Misia do kolekcji czy autka itp tylko coś co mu sie przyda, co go ucieszy.

Do góry