reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
no w takim stylu poszukuje, tylko nie mam pojecia gdzie je szukac...a na sama mysl chodzenia od sklepu do sklepu w galeriach mnie strzela.
Marta dobrej nocki!

a my juz nie spimy i isie witamy:)

M jeszcze chrapulka,ale zaraz zajmie sie Gabi a ja jade do biedronki,lodowka swieci pustkami,wczoraj juzn ie mialam sil jechac na zakupy...

jak czasami dobrze robi taki wyjazd... zabralismy polowe zabawek tylko dla malej a teraz mala siedzi w bujaczku i bawi sie tymi co niewidziala ich przez dwa tyg i szal,bo gada do nich jak najeta:-):-):-)

jak tam laski zmiana czasu:) u nas nawet dobrze, Gabi wstala o 7 (nowego czasu):-)

oki milej niedzieli laseczki:)

Ilonka takie spodnie to tylko w galeriach:sorry:(chyba) a swoja droga fajne ale ja tez bym w nich nie zadobrze wygladala:crazy:

Cześć niedzielne śpioszki.
Anielka urządziła pobudkę o 6 i urzęduje. Mój pojechał do kwiatków a ja siedze przed lapkiem popijając kawusie. Kurde chociaż w niedziele mógłby być w domku.

Marta napisalam na gg. mam nadzieje ze dobry numer mam:p
Rikapa powodzenia w szukaniu pracy. a co bys chciała robić? w branży dziecięcej pracować?

raczej chyba na produkcji lub w jakieś hurtowni np. zabawek :-) lub artykułów dla dzieci :-D galerie odpadają po 1 za długie godziny otwarcia a po drugie weekendy w pracy a chciałabym już tego uniknąć powiem szczerze choć nie wiem jak będzie :-(męczę się już z klientami naprawdę :-(

ja buszowalam dzis w celu znalezienia wozka...wszystko juz mam obcykane...

rikapa macie jeszcze inne parasoli abc? bo jest jeszcze jedna poza astro i giro ale nie pamietam a na bobobwozki stronce jest ten trzeci

ide walnac sie do wyrka...

ps. ja mule jadlam pyszne ale marynowane z Francji :)

Marciaa na dzień dzisiejszy w naszym sklepie nie mamy żadnej parasolki abc design :-( nie chodzi Ci o spacerówkę primo czasem??

Myśmy wstały z małą o 9 nowego czasu, m jeszcze śpi a ja zaraz szykuję się do pracy :-( dobrze że to tylko 4 godzinki ale jak pomyślę ile będzie ludzi to mnie strzela :-(

hej
Rikapa tak Primo mieliscie ja? wiesz cos o niej?

Ilonqa ja uwielbiam takie spodnie ...ale z jeszcze wiekszym nabombanym krokiem ;-) w h&m jest sporo tzw haremek teraz....i kombinezonow w kwiaty jeden kupiłam granatowy...przejdz sie ty masz szczuple nogi na pewno cos znajdziesz...ja polecam h&m w m1 tylko tam sie mogę odnalezc :)

ale piekna pogoda...Niko spał clausienka noc w łozeczku wstalismy o 9!! teraz powoli mlody szykuje sie na drzemke...czekamy na Ł. i zmiatamy do przyjaciol do Pobodziesk...swoja droga 40 minut w jedna strone :/a po drodze same dziury na drogach

hej :-)

my od 8 na nogach, słoneczko nas obudziło :-) jest tak pięknie dzisiaj, że zaraz wystawiam rattan do ogrodu i nacieszę się dzisiejszą pogodą :-) obiad już uszykowany, mięsko się pichci, później tylko ziemniaczki ugotuję.. sernik w piekarniku.. żyć nie umierać hehe :-D

Marciaa przyjemnej podróży, oby nie było aż tyle dziur :-) a w h&m teraz faktycznie jest wiele fajnych ciuszków :-) ale ja jednak najbardziej king crossa preferuję, poza tym tam pracuje moja sis :-)

reklama
Hej
nie poszłam na szkolenie :-( młoda w nocy dostała temp. i co 2godz. budziła się z krzykiem :-( i jeszcze R. się nie dogadał z mamą i strzeliła focha i nie miałabym z kim Luli zostawić :wściekła/y:
Fajnie że pogoda ładna to sobie na spacer pójdziemy :-)

Do góry