reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hej
ale jestem padnięta dopiero z Malty wróciliśmy ufff. lula padła natychmiast ciekawe czy pośpi :-)
Szkoda że jutro na Cytadeli tak wcześnie się spotykacie bo odbieram młodą o 15 ze żłoba i dopiero wówczas spacerek zrobimy może znowu na was wpadnę :-)

Karola Na leśnym;-) A ta nowa profamilia to pediatre chyba ma, przynajmniej tak czytałam na szybie:-D Nam jak raz Marcel się rozchorował to wezwaliśmy na wizytę Malewskiego, skasował słono ale obyło się bez antybiotyku a młody miał silny stan zapalny gardła, ładnie brał leki i odpukać zdrów jak ryba.

W sobotę ma być 21 stopni:szok:

Dobranoc.

Hej Mamusie!

Nocki chyba nam do normy po szpitalu wróciły. Mała wczoraj po kąpieli padła, obudziła sie ok 1 w nocy na jedzonko i zasneła przy butli i dopiero rano sie obudziła.
Kojec od Ilonki czeka na słoneczko na balkonie i pójdziemy później tam urzędować.
A co dzisiaj dobrego pichcicie bo ja robie gulasz z mięsa od szynki.

Miłego dnia!

Dzień dobry
Zapowiada sie na ładny dzionek :) Dzisiaj Cytadela, a jutro mogę się przyłączyć na Czecha ?! :)

Nocka minęła nawet spokojnie. Oj mój B mnie dziś wkurzył od rana grrrr
ale juz nie mysle o tym bo nie ma co sie dziadem wkurzac!

Moje dziecie właśnie karmi psa chrupkami i paluszkami. Jaka koalicja :)

reklama
Do góry