reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dzień dobry.

Po co ja sie budziłam. Wstałam i bolą mnie stawy, ręka nie chce sie zginać i kręgosłup mnie boli. W łóżku tego nie czułam. Teraz połknełam tabletke i może mi przejdzie. Eh jak ja nie lubie takich poranków.
MIŁEGO DNIA!

reklama
ciekawe czy skutecznie :p
Skrzacie przyjeżdżaj! ale co ważniejsze - poprawy samopoczucia!!
ja znikam się szykować, czas mi ucieka nie wiadomo gdzie...

dzien dobry:)

u nas nadal kiepsko...nocka niby lepsza,ale wczoraj co sie naplakalam razem z mala to moje, ona wczoraj z rak nie schodizla,non stop byl placz i nawet po kapieli przez godz ja musialam tulic zeby jakos zasnela bo ciagle krzyczla i palkaa,jeszcze na dodatek miala goraczkewczoraj,ale w nocy troche lepiej sie jej oddychalo,dzisiaj ma stan podgoraczkowy,kaszel i katarek ale nie az tak bardoz wodnisty...

Natuska
o co chodiz z tym czosnkiem? jak ja mam jej go polozyc? gdzie? cala glowke tego czosanku?

Ilonka wszystkeigo najlepszego z okazji rocznicy,wczoraj nie mialam kiedy zajrzec i zlozyc zyczen....a i jezeli jedziesz do Pn od strony swiecka to ja zapraszam do siebie na Strzeszyn:-)

i zapomnialam co jeszcze mialam napisac:dry:

milego spotkania dziewczynki

Julia trzymaj sie kobieto i zdrowka dla chlopaczkow:)

Skrzat910 poprawy samopoczucia

MamaGabi współczuje wam. Mam nadzieje że szybko puści to choróbsko i będzie z Gabi dobrze.

Dziewczyny zrobimy tak jak puści mnie choć troche w ciągu godziny to przyjade a jak nie to przykro mi nie będzie mnie tym razem. MPK + ruchliwy bąbel+ wózek+ ból stawów to lepiej nie ryzykować.

hej laseczki
rikapa zaraz wejdę na fb spokojnie ;p jak sobie przypomnę hasło;/

dziewczyny miłego spotkania..
ja puki co nie wyrywam się bo autkien nowym jeszcze za bardzo nie umiem jeździć bo jest zupełnie inne niż nasze inaczej sprzęgłu łapie i na razie boje się z Zosia porywać na Czecha (a ja tam chodzialam do gimnazjum wiecie i mam wiele znajomych na zodiaku ) a mpk mnie wkurza bo zanim od nas bym się wyrwała to milion bym straciła na bilety więc ja poczekam jeszcze;p a wiecie jak będzie cieplutko w przyszłym tyg to może zoo nowe??hmm??

reklama
Do góry