reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

cze
yskyerka2 - Glowa do gory :)

jarzebinka - Juz 3 tydzien siedze z nimi w chacie uziemiona i nie wiem,na prawde nie wiem skad u mnie taki opklady cierpliwosci hyhy.
A w ogole,to same zostalysmy na tym watku?Inne poznanainki wyjechaly do Irlandii czy co?;-):dry::-):sorry2::confused::-p

yskyerka2 - właśnie, głowa do góry, to jest Wasza decyzja i Wasze maleństwo, a żłobek to napradę nie jest złe rozwiązanie :tak:

Katka, z dnia na dzień będzie coraz lepiej :tak: idzie wiosna, więc jeszcze troszkę a mam nadzieję,że będziesz mogła opuścić domek i pogoda i zdrówko twoich dziewczyn pozwoli na spacerek :tak:
a wogóle to zaczęłam kurs na prawo jazdy, na razie teoria, a jak zacznę jazdy to dam znać, bo pewnie wtedy lepiej siedzieć w domu i nie ruszać sie na spacerek, ale to jeszcze ho ho ho :tak: a co do wyjazdu do Irlandi, :no: to może i racja, ale stamtąd też mogły by się zameldować, w końcu internet też tam dochodzi :-p

spokojnego dnia :-)

reklama
jarzebinka- mam nadzije i staram sie wierzyc w Twe slowa o poprawie ;-),od wczorajk chodze z wielkim opatrunkiem na uchu,bo mam zapalenie chrzastki ucha...hahahahh,wygladam jak ufok.W koncu nnowy tydzien nastal i w rodzinie J. musi sie trafic jakas nowa przypadlosc.Ale spoko,dzis mam tak dobry nastroj,ze nic mi go ne jest w stanie chyba pogorszyc.
Wynniki juz znasz?
A za spacerami starsznie tesknie,juz 20 dni nie bylam na spacerku z pieknymi.
Pozdrawia Katka:ninja2:

hej dziewczyny :)

pamiętam o Was, choć nie mam czasu tu wpadać :-(
przykro mi, że choróbska Was nękają :-( mam nadzieję, że z wiosną sobie pójdą :tak:
uściski i buziaki :tak:

Cześć dziewczyny. Nie wyjechałam do Irlahdii:)jestem i cały czas cos robie ze nie mam czasu napisać.
Po pierwsze szukam pracy i jestem coraz bardziej wkurzona bo chyba coś jest ze mną nie tak, bo nikt się nieodzywa. Szukam w branży biurowej, oprócz doświadczenia spełaniam wszystkie warunki jakie w ogłoszeniach piszą. Gdzie mam takowe doświadczenie zdobyć jak nikt mnie nie chce? Paranoja. Nie załamuję sie jednak bo to dopiero miesiąc poszukiwań.

Po drugie kończymy kuchnię i codziennie po trochu męczymy składanie mebli, na początku była to przyjemność a teraz sie wkurzam ze to tak długo trwa i sie jeszcze kasa skonczyla i trzeba poczekac z kupnem np blatow.Ale dobra nie narzekam wkońcu mam moja wymarzoną kuchnie i z przyjemnoscia bede w niej rządzić:)

Po trzecie i chyba najważniejsze Sandzia ma pierwsze sukcesy w siusianiu do nocnika, jak jej zakładam pieluche jak idziemy na spacer albo do spania to jej przeszkadza, a jak zrobi troche siusiu to kaze sie przewinac i chce miłą pieluchę:) Cały dzien chodzi w spodnieach bez pieluchy i co jakis czas ja sadzam z róznym skutkiem, czasami nie zdąrze i musze przebrac:)

Po czwarte od miesiąca co dwa tygodnie odwiedzam szpital na Garbarach i wycinają mi znamiona bo pani dermatolog stwierdziła ze powinnam i onkolog też. Tak wiec chodze tak jak na odwiedzinki 10 min i po krzyku. Ku mojemu zdumieniu mozna sie do tego przyzwyczaic, a ja raczej od szpitali uciekam.

Ale sie rozpisałam.

Życze wam zdrowia kobitki, ściskam was mocno.

czesc dziewczyny dopiero dzi zerknełam na ten watek hi hi ja tez z poznania ale obecnie za grnicami.................czy moge sie dołaczyc do grona?

Kkatasia - no masz szzcescie,ze sie odzywasz ;);na blaty sie znajdzie kaska,jak wygram to Ci je postawie,trzeba sie w koncu dzielic nie?A z praca - zycze Ci tylko wytrwalosci w poszukiewaniach.I zdrowia ,zdrowia,zdrowia,mam nadzieje,ze te zabiegi pomoga i nie bedziesz musiala szpitala odwiedzac,no chyba,ze 2 dzidzie bedziesz rodzic:-p:cool2:.
Jarzebinka - co tam?
i slowiczku i wandziu co niemca nie chcialo i pstra Biedronko?[/FONT]

jarzebinka- Wynniki juz znasz?
jeszcze trochę, badanie 5 marca a wyniku po 8-10 dniach, więc spokojnie czekam:tak:

hej dziewczyny :)

pamiętam o Was, choć nie mam czasu tu wpadać

dobrze,że chociaż o nas pamiętasz, a życzę więcej wolnego czasu i na BB i dla życia :tak:

.
Po pierwsze szukam pracy

Po drugie kończymy kuchnię

Po trzecie i chyba najważniejsze Sandzia ma pierwsze sukcesy w siusianiu do nocnika,

Po czwarte od miesiąca co dwa tygodnie odwiedzam szpital na Garbarach i wycinają mi znamiona bo pani dermatolog stwierdziła ze powinnam i onkolog też.

powodzenia z tą pracą, pewnie nie będzie łatwo, ale się uda :-) i znajdziesz napewno coś dla siebie i coś ciekawego :cool2:
gartulacje dla córy za cukcesy nocnikowe, jak już jej przeszkadza mokra pieluszka to duży krok naprzód :cool2:
a na usuwanie tych znamion musiałaś mieć skierowanie na Garbary ? bo ja pewnie też coś tam mam ale tak nie bardzo wiem jak się za to zabrać: dermatolog czy internista, czy od razu onkolog ???? :cool2:

czesc dziewczyny dopiero dzi zerknełam na ten watek hi hi ja tez z poznania ale obecnie za grnicami.................czy moge sie dołaczyc do grona?

witam i zapraszam :tak::-D:tak:

a pogoda dzisiaj do bani, mokro i nieprzyjemnie i troszkę wieje :no: a miałam z małym iść po nowe papcie do żłoba, bo te stare to już porażka, ale chyba odwołam akcję i spróbuję jutro, może będzie ładniej :shocked2:
miłego dnia :rofl2:

Witam wszystkich...ponieważ kompletnie nie mam doświadczenia, jak pisać i poruszać się na forum, chętnie poproszę o kilka rad...bardzo mi się podoba, jak wymieniacie się doświadczeniami i radami (ja jestem w 10 tyg i 5 dni ciąży)..mam nadzieję, że przyjmiecie "kropka" do swojego grona..
Pozdrawiam i papapa :-)

reklama
Do góry