Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
Martusia spokojnie, zegnalam sie z Tomkiem, widzialam ze ty tam z małym wiec luzz. B mowil T zebyscie wpadli niedlugo do nas 
Sesja fajna, ale julka tez nie chciala zbytnio wspolpracowac z pania fotograf, ale mowila ze kilka fajnych zdjatek wybierz
tez jestem ciekawa jaki efekt.
Tygrynka my tez w Pestce bylismy na zakupach po Cafe
Kupilismy w Praktiikerze sliczny dywan \
ale sie ciesze.
teraz uciekam spac bo jutro do pracy niestety ;/
Sesja fajna, ale julka tez nie chciala zbytnio wspolpracowac z pania fotograf, ale mowila ze kilka fajnych zdjatek wybierz
Tygrynka my tez w Pestce bylismy na zakupach po Cafe
teraz uciekam spac bo jutro do pracy niestety ;/
no ale coz i tak byl ofajnie,najwazniejsze ze Gabi zadowolona i szczeliwa
W sobotę byłam o 17 dopiero w domku, mężuś czekał z pysznym obiadkiem, potem zaliczyliśmy rodzinny spacerek i karuzelę :-) Dziś cały dzień poza domem też przelataliśmy, znów wylądowaliśmy w factory i tym sposobem mam nowe spodnie i portfelik (w końcu!)
Teraz czas zacisnąć pasa i na jakiś czas koniec z zakupami;-) No i dziś znów karuzela bo dziecko nam nie odpuści. W ogóle głupia naczytałam się dziś o meningokokach i pneumokokach, historie dzieci które przeszły tą chorobę i takie gdzie dzieci zmarły, po prostu MASAKRA,ryczałam jak głupia. Trochę się wystraszyłam, synek kuzynki, miesiąc starszy od Marcelka jest w szpitalu nie mogą zbić mu gorączki albo na krótko, 40,41 stopni i jakieś plamy dziwne na ciałku dostał. Ja jestem przerażona i oczywiście wpisując objawy wyskoczyła mi posocznica i tak zaczęłam czytać. Szczepiłyście dziewczyny na pneumokoki i meningokoki albo zamierzacie, ja wiem że to temat rzeka. Ja miałam zamiar po drugim roku życia ale po tych historiach tak się wystraszyłam że mi słabo.Mam nadzieję że z synkiem kuzynki wszystko będzie dobrze i szybko wróci do domku.