reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

kubala- bylabym wdzięczna.
a ja myslałam ze na Polnej ordynatorem jest facet.
mam namiary na jednego lekarza z Polnej pracuej w klinice pro Bono i sie wlasnie nad nim zastanawiam...

reklama
gosia - ja suwaczek bardzo chętnie...:tak: ale po paru nieudanych pr. wstawienia go wkurzyłam sie na maxa i zrezygnowałam :-(

witam poniedziałkowo i poweekendowo !!!

Katka, przyjemnego wypoczynku :tak::-D:tak:

co do założenia nowych wątków tematycznych, np. o alergiach czy zdjęcia, to jest fajny pomysł, będzie łatwiej znależć informacje przez zainteresowane osoby :tak::-D:laugh2:

jeżeli chodzi o ginekologa, to ja chodzę do dr M. Dydowicza państwowo do przychodzni na Kasprzaka, trudno powiedzieć jaki jest, gdzieś na forum czytałam dobre opienie, ( bodajże na stronie głównej jest wątek,: szpitale, położne, ginekolodzy i potem podział na miasta) ja poprostu dopiero zaczęłam do niego chodzić i jeszcze osobiście nie mam wyrobionego zdania :tak: na pewno jest miły , sympatyczny i odpowiada na wszystkie pytania, nie zbywa pacjentki :tak:

Pinka, a ślub był Kościelny, tak troszkę dziwnie bo w piątek, ale cóż, tak sobie wymyślili młodzi :tak::-D a wogóle to wzruszyłam sie jak rzadko, może dlatego,że dziewczyna, czyli moja koleżanka jest osobą niepełnosprawną i jeżdzi na wózku i poprostu cieszyłam sie jej szczęściem,że jej sie w życiu poszczęściło, bo chłopaka a teraz męża ma wspaniałego :tak::-D:laugh2:

a ja pół soboty robiłam porządki w domku, bo już zarastałam. :tak: popołudniem relaksowałam się przy książce :tak: w niedzielę byli teściowie, na 16.00 Kościółek i przyjemny wieczorek, i tak minął weekend :tak::-D:tak:

miłego dzionka :tak:

a słonko gdzieś nam uciekło :baffled:

oj uciekło uciekło :-(

Chłodno dzisiaj na maxa, przynajmniej było jeszcze godz. temu. Kurcze chyba jednak wolę jak są upały :tak:

jarzebinka - to musiał byc cudowny slub. Szczeście miała dziewczyna, bo nie każy ma tyle siły i odwagi co jej mąż. Ach niech im się układa jak najlepiej.

witam;-)

wczoraj sie nie odzywałam bo cały dzien łeb mnie bolał myslałam ze mi odpadnie:crazy::crazy: zadne prochy nie pomagały ani sen:no: dzis juz jestbok mam nadzieje ze bol nie powróci:no:

syla28 co do ginekologa to nie znam zadnego dobrego bo sama szukam:laugh2:
a straty dzidziusia serdecznie współczuje wiem co to znaczy:-:)-(tylko ze u ciebie to juz bardzo zaawansowana ciąża:-(

jarzebinka- heh no to super ze weselicho sie udało napewno beda szczesliwi:-):-Dbo zrobili na przekór he he :tak::tak:
kubala- ja nie dodaje jak narazie małej zadnych przypraw chce jeszcze poczekac bo nie wiem jak zareaguje:rofl2: poczekam na wyniki badan wtedy powoli zaczne podawac wiec jak narazie odpuszczam az do przyjazdu do polski?

uciekam na sniadanie i mała czarna:-)

nie jeszcze nie pisałam bo nie wiem do kogo hehe;-)

Gosia a co z komentarzami do zdjec?
w tym samym watku co zdjecia czy w osobnym?

ja na liste sie zgadzam:-)

reklama
ok narysuje hmmm tylko musze sie zastanowic jak hehe:-):-):-)

widze ze jusz wiesz jak to zrobic wiec działaj :-):-)

przyszła namieszałam i zostala wkopana he he:tak::-D

Do góry