reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hej Dziewczęta

Melduję się po dłuższej przerwie znów, jestem u Mamy w Zielonej Górze z Jeremim a małżonek szkolił się a teraz pilnuje jak idzie budowa...

nadrobię zaraz co u Was a i pochwalę się że Jeremi skończył wczoraj już 2 miesiące:-)

miłego dnia dla Was

normalnie powiedziala bym witam z kawka ale tym razem powiem witam ze spiochami w oczach..............:szok::szok:

witajcie kochane jest 3:58 a moje dziecko juz od godziny nie spi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wyspała sie no cóz prawie godzine ja na siłe chcialam uspac ale nadaremnie:-) wiec teraz siedzimy w salonie by tatko do pracy sie wyspał:tak::tak: ja to dzis pewnie jak Zoombie bede wyglondac hehe :-);-)jakos przezyje moze kimne sie po południu jak mała zasnie
:confused: cichutko sie tu zrobilo jak nie wiem................
spicie czy co ..........??:-D:-D:-D:-D

pinka - ale masz fajnie ;-) tez bym tak chciała... ;-) bo po co spac do rana skoro mozna wstać w środku nocy ... ;-)
Kurcze, ale ta twoja mała jest wytrzymała :tak: Kubala nawet jakby sie obudzil, to po pol godzinie znowu by zasnął i w dodatklu spał dłużej niz zawsze.

W takim razie duzo drzemek życzę :-)

Pinka o 3.58 to naprawdę śpimy i przewracamy się na drugi boczek :tak: chociaż u nas ostatnio jest odwrotny problem, bo mały ma problemy ze wstaniem do żłoba i fochy strzela :tak: ale za to w weekend pozwala nam sie wyspać :tak: a Tobie życzę chociaż małej drzemki w dzień, bo jakoś trzeba funkcjonować :tak::-D:laugh2: a jak mała w ciągu dnia się zachowuje, jak wstaje tak wcześnie ????

cześć mamuśki :-)
PINKA jejciu 3:58 :confused: ale z drugiej strony popatrz jaki długi dzionek będziesz miała, ile możesz zrobić ;-);-) a tak poważnie to życze wam długiej i smacznej popołudniowej drzemki :tak:
pozdrawiam was moje drogie, ide wstawić pranie bo mi już samo z kosza wyłazi :-)

reklama
hejka
ja wlasnie jem sniadanie:-) mała wyciaga wszystko z szafy a potem do miasta zimno jak cholera no ale cóż............

jarzebinka -potem marudzi póki sie nie przespi hehe ale ogólnie ok zasneła o 5:30 i spała do 8:30 wiec tez sie kimnelam ale wształam bardziej zakrecona niz zwykle:tak::-D
Gosia to kupa roboty przed tobą a co do kanapki to fajnie ze jakas swieza kaska wpadła:tak: powiedz męzowi ze jak mu sie ta szafa tak bardzo podoba to urządzisz mu pokój i ja do niego wstawisz a dziecko musi miec swoje mebelki no jak......;-)

taka mama co do prania to u mnie też juz z kosza wychodzi no ale jakos nie chce mi sie prac bo potem mam steeeeeeeeeeeeerte prasowania czego nie nawidze:crazy::crazy::crazy:

no własnie dziewczyny teraz powstały nowe Watki na których wklejamy zdjecia komentujemy oraz opowiadamy o sobie a wiec zapraszamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry