reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej
jakas ta pogoda nijaka w ten weekend, jak na zlosc akurat jak siedzimy w domu to slonce a jak wychodzimy to pada :sorry2: na szczescie nie z cukru i sie nie rozpuscilismy :tak:
No i mnie wystraszylyscie tym Zusem :-( juz mi sie spoznia tydzien z wypłatą wiec podejrzewam ze bedzie tak jak piszecie :baffled: a u mnie jak na złośc nieciekawa sytuacja finansowa :szok::no:
Teraz robie zdjecia ubranek Natalki zeby wystawic na allegro bo ładne i dobrych firm ale tak przedtem pomyslalm, ze moge sie wymienic na chłopięce jak ktoś chce :tak:

reklama
hej kobitki .....:tak:

chyba korzystacie z pogody, która jest ostatnio nawet przyzwoita i siedzicie z dzieciakami na dworze ....... ja juz sobie odpuściłam popołudniowe spacerki na plac zabaw, teraz M się tym zajmuje, a ja sobie odpoczywam .....:tak:

Iwonka, życze aby te zaległości z ZUS'u nie były za długie terminowo :tak:

a ja jutro na wizyte, ciekawe ile urosło "malenstwo" :tak::-D:tak:

witam w samo poludnie i to z domku... odebrałam dziś zwolnienie i zaczynam czyste lenistwo :tak: a i zrobiłam pierwsze zakupy dla maluszka... pieluszki i kosmetyki ......:tak::-D:tak:

a pogoda jest wspaniała ... ale tylko dla tych wypoczywających, bo jak dla mnie to masakra ......:tak: ale w domku przyjemny chłodek więc jest OK, spacerki tylko wczesnym rankiem .....:tak:

Ale tu pusto:-) pewnie wszystkie na dworku siedzicie w cieniu:-):-):-)

Ktoś tu ostatnio pytał o stomatologa na NFZ ja polecam dr Hamelka przyjmuje na placu Ratajskiego. Robiła mi już leczenie kanałowe i jestem zadowolona. jakby co podam tel.

Oj pusto tu,pusto
Dzisiaj nie ma takiego upalu i slonca wiec jest bardzo przyjemnie:tak:
Ja w te upaly wystawialam mlodym basen na podworko i tam sobie siedzielismy do poludnia:tak::-)
A dzisiaj to pewnie wybierzemy sie na jakis spacerek:-)

a ja w sobotę byłam znowu w Skorzęcinie, tym razem bez małego, bo Kacper był do niedzieli na wakacjach u dziadków, więc był pełen relaks.......... książka cien przy drzewie ... rewelacja ..............:tak::-D:tak:

a dzis bądź jutro przyjezdza moja siostra z maluszkiem, więc tez nie będzie nam sie nudziło, a w piatek jade na wakacje na więc do rodziców na wypoczynek a M skończy malowanie chatki, więc będzie już czyściutko i po powrocie umeblujemy duży pokoik i będziemy przygotowywać kącik dla malenstwa :tak: bo dokonca sierpnia chciałabym mieć juz wszystko dopięte na ostatni guzik ................:tak::-D:tak:

i wzięlam się za poszukiwanie wózeczka, ale mam problem z wymiarami i z windą, bo niestety winda jest starszego typu :no: czyli dosyc mała, a te dzisiejsze wózki, szczególbie te z gondola do najmniejszych nie należą, a wejście to tylko 60 cm..... a X_LANDER to 65, i co mam zrobić jak na taki sie uparłam ????? :wściekła/y: i nawet znalazłam uzywany ale cały komplet na ALLEGRO w okolicy moich rodziców, więc mogłabym go sobie obejrzeć przez zakupem i co .....:no: mam mały problem :no: a wymiary windy znam juz na pamięć .......

Jarzebinko zazdroszczę Ci tego Skorzecina.. ja tak lubię to miejsce :-) ale nie ma kiedy się wybrać :-( a teraz jeszcze jestem uziemiona przez mojego syneczka bo walczymy z ospą i już wogóle świata nie widze.. tyle co do sklepu się wyrwę jak mąż jest w domu.. zawsze jakiś spacerek ;-)

reklama
Czesc laseczki;-)))))))))))

ja troszku przeziebiona byłam jeszcze lekko gardło mnie boli i na dodatek nadwręzyłam sobie reke w pracy i teraz opaske usztywniajaca nosze brrrr taka kulka na nadgarstu mi wyskoczyła i za piernika wejsc nie chce:no::no::no: oby do wesela sie wchloneła bo nie wiem jak dam rade z ta reką:szok::szok::szok::szok:

Wika juz sukienki na wesele ma jeszcze tylko jedna pare bucików jej kupie i wsio gotowe:tak::tak::tak: małej tak sie kiecki spodobały ze zdjac w sklepie nie chciała ehehhe.............

Jarzebinka- wcale ci sie nie dziwie bo ja jak tez sie na cos napale to ciezko potem mi cokolwiek przetłumaczyc a odpoczynku to zazdroszcze ja juz nie pamietam kiedy tak odpoczełam?????????????
michasia- biedny synus kurcze ze wogole cos takiego jak choroba istnieje???dorosły jak chory to sie meczy a gdzie dopiero dziecko.....zdrowka dla was................

Do góry