reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Rikapa trzymaj się kochana! Ciężko coś doradzić, bo każdy wie najlepiej co byłoby dla niego najlepsze! Musisz postapić tak jak uważasz i podjąć decyzję co będzie dla Ciebie i Ritki najlepsze! Trzymam za Ciebie kciuki! Ale pamiętaj nikt nie ma prawa krzywdzić Ciebie!
Ja czekam na męża, bo zebranie się przeciąga, Basia pospała przed osma poł h i teraz płacze w łożeczku bo spać nie chce, więc ją wzięłam na kanapę to się cieszy i grzecznie bawi...ech te dzieci! Wygrałam dziś aukcję przed chwilą SUPER OKAZJA! Zestaw dla dziewczynki + GRATIS! (1420520180) - Aukcje internetowe Allegro co myslicie?
ta koszulka z hello kitty fajna :-)
i za tą kasę opłaca się wg mnie. bo ciuszki wyglądają bardzo porządnie (chodzi o zużycie)

reklama
dokładnie Rikapa, zastanów się, przemyśl, a potem ostro w tą stronę co postanowisz działaj, powodzenia!

Brzoskwinka ale się miło czyta Twoje spokojne posty o tym, że doszliście do porozumienia, że idziecie powolutku do przodu... także powodzenia życzę, niech już nie będzie więcej źle!

Kozaczino no zdrajca ze mnie, ale moja wina że w lidlu coli nie mają a pepsi za 0.99zł była?? ciężkie czasy idą, trzeba oszczędząć :D może jakiś spacerek naprawczy?? :p chociaż ja się martwię że Lulę boli uszko po tamtym wiatrzysku :( a babcię Lula ma super! pożyczycie czasem?? z garem fasolki?? :p a jak tam sąsiadka? jak opowiadałam Tomkowi Wasze perypetie to nie chciał wierzyć, i że tyle lat! a do jakich Ty sklepów po pracy latasz, hę??

ja to się wciąż czaję na pepco w pestce i jakoś dojść tam nie mogę :D

właśnie się poczułam jak Bridget Jones czy jakaś inna bohaterka filmu romantycznego - luźna piżamka, wielka pucha korzennych pierniczków i pucha pepsi przed lapopem :D

moja mała właśnie powiedziała : tocham cie mamusiu :-)
coś pięknego :-)

do mnie Adaś dzisiaj parę razy podchodził przytulał mnie i buzi dawał, a buzi daje naprawde rzadko :-)

Tygrynka teraz jestem spokojna, mam nawet dobry nastrój, ale wczoraj w nocy spać nie mogłam, płakałam i wgl..
ogarnęło mnie takie poczucie osamotnienia i czułam się taka niechciana.. i wgl.. ale ogólnie od dawna mam podejrzenie
depresji i wgl miewam zmienne nastroje, ale już nie biorę tabletek na uspokojenie, także jest poprawa..
no i z M. mieliśmy kilka poważniejszych rozmów i w koncu do tego mojego głupka dotarło kilka spraw, no więc mam nadzieję, że naprawdę będzie dobrze, chcę w to wierzyć.. :-)

Pepco? kurcze ostatnio tam byłam, bo zawsze fajne ciuchy dla małego tam znajdowałam, ale ostatnio nic szczególnego.
za to wyszłam z zestawem fajnych szklanek takich większych fajnych do dużych drinków za 10zł / 6szt. :-)

ja jak wrócę do Pozn, to będę musiała się rzucić na plazę, dawno nie byłam, a jakiś nowy ciuch by mi się przydał..

na-tuska heheh mój też sobie wącha nogi.. a wczoraj mu tak jechały, że chyba z pół godziny kulał się i wąchał a jak się z tego chichrał :-D jeszcze wczoraj jak spał popoludniu przebudził się, podłożył mi nogę pod nos, żebym mu śmierdziucha wąchała i całowała i poszedł dalej spać :-D

reklama
Do góry