reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Oki Seba dał czadu :-) Kochana jesteś zupełnie rozgrzeszona ze swojego pawia hihi
Kumpela mi opowiadała jak pewnego razu ucięła sobie drzemkę bo jej córcia też spała i jakoś się mała przebudziła ale że była w łóżeczku to kumpela pomyślała że jeszcze 5 min pośpi i tak leży leży ale jakoś cicho córcia się zachowuje co jej podpadło, więc wstała i idzie zobaczyć co dzieć robi, wchodzi do pokoju a mała stoi w łóżeczku ze zdjętą pieluchą wysmarowana kupą od czubka głowy po słodziutkie stópki hehehe ściany też oberwały...
A ostatnio córka mojej kuzynki łyżeczką piła wodę z kibelka bo wujek nie opuścił klapy...
To takie historyjki dla poprawy humoru Tygrynki :-)

Rikapa widziałam twoje foty na zamkniętym i muszę powiedzieć że mnie zatkało.

Ostatnia edycja:
Tygrynka no nie zazdroszcze! Oby mnie to omineło.
Kozaczino zdrówka dla Małej. Mam nadzieje że laryngolog ją szybko wyleczy.
na-tuska super ze dzieci juz zdrowe! Ale teraz pilnuj zeby oslabione nie zachorowaly znowu.

Ostatnia edycja:
Kozaczino - dzięki, pocieszyłaś mnie :D gdybym miała czyścić dzieciaka i ścianę z kupy - bleeee...
daj znac po laryngologu!

ja jestem zainteresowana portfelikiem Alice za 20zł z katalogu 01 :D

Rikapa a nie widziałaś jak parę dni się z Ilonką umawiały na handel?? :D

reklama
Do góry