reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

A z tą sepsą to masakra...aż się boję...
Zdrówka dla maluchów!!!
Ja jak karmiłam też miałam przeogromną ochotę na słodkie ale się nie bałam utyć...bo dopuki karmiłam to nie tyłam.
A najgorsze jest to, ze ja już nie karmię od x czasu i ciągle mam ochotę na słodkie...

reklama
Moje potworki na dzisiejszym spacerku...

imag00065of.jpg

hihih,smiesznie wyglada ten ogonek na kapturze Gabrysi,Zuzi on zwykle stoi...:tak:

Ja nie poszlam dzis na spacer,bo dla mnie za mocno wialo i nie chcialo mi sie przez to.

Dzien mi sie flaczy straszliwie.Hania spi dzis jak nie ona,normlanie chyba jest meteropatka.

Ja zjadlam slodkie,bo nie moglam juz wytzrymac :eek:

A Zuzia nie dawno zapytala sie mnie: Mama czemu jestem dzisiaj grzeczna?...Ja na to :Nie wiem...a ona:Bo nie mam dzis ochoty sie Tobie psocic.:dry:

A w gole,choc dzieci mi daja spac,ja nie wyspana jestem.Normlanie caly dzien bym w wyrku lezala.Acha,Zuzia od kilku dni zasypia sama :).Czytam jej ksiazeczke,a potem daje buziaka,przytulam,gasze swiatelko i w 5 minut ina zasypia.A jak obok niej leze to buzia sie jej nie zamyka.

POzdrowki

hihih,smiesznie wyglada ten ogonek na kapturze Gabrysi,Zuzi on zwykle stoi...:tak:
chyba musiało akurat zawiać...:-D :-D :-D
A tak na poważnie to jakaś ta antenka nie wymiarowa a kurtka to prezent urodzinowy Gaby od babci...(teściowej)...
Ale Ona tę kurtkę lubi i jej się podoba, więc nosi...:-)

Właśnie na kolację zjadłam bułkę słodką z dżemem...mniam mniam...
Na rano mam jeszcze jedną :-D :laugh2:

Mężowego nie ma i smutno mi....

Spadam już do wyreczka, książeczkę poczytać...

Witajcie :-)

Niedawno widziałam, ze Wanda czytała ale już do nas się odezwać nie chciała???Dlaczego, co???:confused:

Słowiczek
, przed Toba to nic się nie da ukryć :-D:-D:-D Faktycznie, czasem tylko podczytuje i nie mam czasu na odpisanie, a takie tylko pisanie o sobie, to nic fajnego przecież... Wolę Wam wszystkim móc odpisać :-) Niestety teraz to już zmęczona jestem i tak dokładnie wszystkiego nie przeczytałam, ale widziałam fotkę Katki z powalonym drzewem :szok::szok:
Ale wichury okropniaste były, aż strach się bać :baffled: No ale już po wszystkim i przyszedł nareszcie śnieżek i mrozik - niech wymrozi tą straszną sepsę, bo przecież strach bierze, że my się akurat znajdujemy w zagłębiu tej choroby :baffled: Oby to jedyne 2 przypadki... chociaż i to za dużo :-(

A mnie nie było na bierząco, bo kurcze rok zamykałam i w końcu dziś mi się udało zamknąć i kasa mi się zgadza i wszystko jest ok. Także jestem z siebie dumna, zwlaszcza, że to wcale nie jest mój wyuczony zawód :-)

Słowiczku
- zdjęcia dzieciaczków z dzisiejszego dnia słodkie :) Macie tam w mieście więcej śniegu nić my w zaścianku :-D:-D

Pozdrawiam Was gorąco i życzę zdróweczka w te mroźne dni :-) I wklejam Wam kilka fotek moich dzieciaków :-)

Paulinka już sama chodzi
P1070609.jpg

P1070601.jpg

I Wiktorek - mój kochany słodziak :-)
P1070625.jpg

wcina budyń
P1070616.jpg

Jak ja nie cierpię tych białych stron...mam wrażenie, ze wszystko jest rozwalone...

Noooooo, wanda_23 w końcu się odezwała....a gdzie jest reszta kożelanek???;-)

Wanda pisz i o sobie, ja tam lubie czytać co u innych słychać...A dzieciaczki masz słodziutkie... Gratki dla Paulinki za kroczki!!!
I dla Pani ekonomistki za prawidłowy bilans BRAWO!!!!:tak: ;-)

nie mam siły...
słowiczek czemu pod Twoimi suwaczkami jest link "wady dłoni"?to sama sobie wpisałaś?czy to tak samo z siebie?ale mam pytania co?

reklama
Do góry