reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam się z Wami drogie poznanianki :-)
Ale na tym skończę, chciałam dać tylko o sobie znać, że nadal tu jestem i nadal jestem na tak jeśli chodzi o nasze spotkanie 28 kwietnia :-)

W tą niedzielę byliśmy w Kórniku oglądać kwitnące Magnolie - było cudownie, a zdjęcia z wycieczki możecie obejrzeć tutaj
Pozdrawiam serdecznie :-)

reklama
leyna ja też pracuję,ale na szczęście tylko do 15.00 i popołudnie mam dla małego,mam nadzieję,że uCiebie jest podobnie i chociaż popołudnie możesz spędzić na spacerku, czego Ci życzę:eek: :happy: :eek: :happy: :eek: :happy: :eek: :happy: :eek:

ja pracuję do 16:30. w domu jestem koło 17:00. jak mąż wraca normalnie to ja mogę dać młodemu cyca i się nim zająć. a jak wraca później to muszę jeszcze psa wyprowadzić. koło 18:00 jemy obiad. potem chwila przerwy na odsapnięcie. koło 19:00-19:30 kąpiel, butla i spanko. i robi sie 20:00. generalnie nie mam kiedy z nim wyjść na dwór po pracy :baffled: na spacerki w trakcie tygodnia chodzi z Piotrusiem niania.

laski bardzo Was przepraszam,zwłaszcza Ciebie Katuś,bo Ewulka miała się zabawiać z Zuzinkiem Twym,ale muszę się wymiksować z naszego spotkania... przepraszam Was laseczki

cz,po dluzszej niebytnosci....
czasu malo...cale dnie po dworze chadzam,a wieczorami po prostu padam... albo komp zajety...

jak sprac banana??????????

Wanda
- zdjecia ogladalam,faktycznie milo dzien spedziliscie...
Jarzebinka - ciesze sie ze synek zdrowy;ja nadal mowie,ze bede w ta umowiona sobote na Malcie,chyba,ze jakies chorobsko..ale puk..puk..
BIEDRONKA - :sad::sad::sad: a czemu jesli moge spytac?

A u mnie wsio ok.
Hania tydzien temu sama wstala w wanience :-) i chyba zeby jej niedlugo pojda.

Pozdrawia Katka:ninja:

cześć laseczki.
Wpadłam powiedzieć, ze na bank nie pojawię się na spotkaniu. tego dnia mamy spotkanie w warszawie z dziećmi i dorosymi z wadami dłoni, które już było dosyć dawno zorganizowane.
Przykro mi z tego powodu.
Ale mam nadziję, ze będzie jeszcze pewnie więcej okazji.

Netu jeszcze nie mam. Tpsa nas wy.....ła....i nie wiem kiedy będziemy mieć.
Buuuu...smutno mi z tego powodu.

Dobra uciekam i pozdrawian
Buziaczki dla najmłodszych.

Hejka :-)

Leyna - rzeczywiście niefajnie z tymi godzinami pracy w takim bądź razie... Mnie niedługo też to czeka... zaraz zamierzam zabrać się za szukanie pracy.

Biedronka - no szkoda wielka, że Cię nie będzie... Mam nadzieję, że nadrobisz to następnym razem, bo przecież lato przed nami :-)

Katka- cieszę się bardzo, że zdjęcia się podobały :-) Teraz się wybierzemy na bzy, a potem jeszcze na azalie i różaneczniki :-)

Pozdrawiam Was gorąco:-)

a ja od poniedziałku sie odchudzam,a właśnie wpier...liłam dwa kawałki czarnego piotrusia,zapylam pojeździć na rowerku,moze spale

Słowiczek, Biedronka, myślę,że to pierwsze ale nie ostatnie spotkanie mamuś z pociechami,więc do ZOBACZENIA W KRÓTCE :zawstydzona/y: :wściekła/y: :zawstydzona/y: :wściekła/y:

Katka a pogoda faktycznie gdzieś się ulotniła i troszkę zawiewa,ale to ponoć na krótko,więc cierpliwości :confused: :confused: :confused: dzisiaj ładnie wygląda chociaż przez okno,więc można sobie posiedzieć i pooglądać :baffled: :baffled: :baffled:

reklama
Do góry