reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dziewczyny, spotkałyście się już kiedyś czy to będzie pierwsze takie spotkanie?

było już w planie w zeszłym roku, ale to pogoda, to .......... i sie nie odbyło :tak::-D:tak: dziewczyny spotykaja sie ( czy spotykały ) czasem ale tak bardziej prywatnie i w bardziej kameralnym gronie :tak: na tak wielka skale byłoby to pierwsze spotkanie :tak::-D:tak: wiec aby pogoda dopisała, dzisiejszy wieczorek był obiecujący, więc jutro może też będzie całkiem, całkiem :tak:

więc DO ZOBACZENIA :rofl2:

reklama
helol
slowiczek - tule jeszcze raz:blink:
jarzebinko - jesli bedzie taka pogoda jak dzis,to ja wpadne/albo zajde swiadomie ;-)

kubala - nr poprosze.Wiesz,Hania juz kilka razy lezala w szpitalu.Na oddz.dzieci mlodszych bylysmy 5 razy<4 diagnostyki - -rano badanka,potem do domku i w lutym akurat na tym oddziale typowe leczenie>,stad to nazwisko jest mi znane.W ogole nazwiska tych lekarzy kojarze,pielegniarki itd. A ona urzeduje na tym oddziale na 2 pietrze czy na 3,tak dla pewnosci,hiih....Ja zawsze zpaomnialam wziac nr prywatny do ktorej z lekarek po prostu:sorry2:

No to chyba pogoda dopisała :tak: Słonko ładnie świeci, oby tylko temperaturka jeszcze troszke sie poprawiła.
Moje dziecko jest dziś troszkę marudne po szczepieniou, ale wpadne chociaż a chwile... mam przecież paczuszkę dla Zosi :-)

To co 15.15 przy kolejce, tak?

Do zobaczyska :-)

katka - nr podam Tobie na spotkaniu.

hejka ja mam dopiero teraz mozliwosc naklikania słonko sie chowa za chmurki ale najwazniejsze ze nie pada:-) czyli spotkanko aktualne tak? 15:15 kasa maltanki:-) pozdrawiam cieplutko

ślę,że aktualne, bo jest nawet słoneczko a i ............................... tak kasa Malatanki przy śródce :tak: ja położyłam nawet dziecko wcześniej aby mi sie jednak wyspało, bo w pierwszej wersji miałam nie kłaść wcale, ale wtedy to byłaby męka a nie spotkanko, wiec do 15.15

do zobaczenia

po pierwsze - Gosia to było pierwsze, ale nie ostatnie spotkanie, wiec na kolejne sie załapiesz :tak::-D:laugh2:

po drugie - wielki minus dla tych, które sie zadeklarowały a nie usprawiedliwiły i nie przyszły, :no: nieładnie robic koleżanki w jajo :szok:

po trzecie - spotkanie było i było suuuuuuuuuuper, w kameralnym gronie ale było miło i sympatycznie, pogoda mogłabyc lepsza, ale było OK, całościowy spacer zajął mi i Katce 3 godziny z przerwą na plac zabaw, Kubala i Pinka, musiały zrezygnować wcześniej ale i tak było sympatycznie :tak: niech żałuja te co nie były, bo było suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper

następne spotkanie jak będzie jeszcze ładniejsze słoneczko, więc do zobaczenia :rofl2:

miłego wieczorku

PS. zdjęcia beda wkrótce, prawda Kubala ??????

prawda, prawda! I jak dla mnie się udało ... :tak:
A Wy ładnie zaszalałyście... mam nadzieję, ze następnym razem i mój synuś dłużej wytrzyma!

Dzięki dziewczynki ;-)

Załączniki

• DSC01592.jpg
    DSC01592.jpg
    69,8 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC01596.jpg
    DSC01596.jpg
    81,2 KB · Wyświetleń: 44
... szkoda tylko, ze było nas tak mało ... :-(

A oto najmłodsi uczestnicy spotkania - Kuba i Wiktoria

Załączniki

• DSC01600.jpg
    DSC01600.jpg
    68,1 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Kacperek i Zuza przypadli sobie do gustu ;-) A mała Hania szlała bez opamiętania :tak:

Załączniki

• DSC01602.jpg
    DSC01602.jpg
    52,1 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC01608.jpg
    DSC01608.jpg
    80,3 KB · Wyświetleń: 54
Do góry