reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Kurcze ja to chyba 6 w totolotka wygrałam z tymi teściami. Są po prostu rewelacyjni. Przyjadą, pomogą, małym się zajmą, pogadają... mi to pasi :tak: Za to szwagierke mam walniętą i zazdrosną o moje dziecko. Ale co tam... ona mi nie jest do zycia potrzebna.

pinka i gosia a moze kiedys uda sie naprawic stosunki? nigdy nie mow nigdy :tak:
pinka wspołczuje @... ja po porodzie miałam tylko raz a teraz biore plastry bez przerwy i tez mnie to omija :-)

jarzebinka - zycze cierpliwosci ;-) Ja tam nie lubie na nic czekac, wiec wiem jak sie czujesz.

U nas troche chłodniej, ale slonko nadal mocno grzeje :-D Podobno od jutra załamanie pogody.

reklama
kubala-jezeli o mnie chodzi to napewno nigdy nie bede miala z nią dobrych relacji za duzo krzywdy mi zrobila za duzo!!!!!!!! teraz jest mi obojetna wlasciwie w zyciu codziennym jej nie ma:no::no: ja ytez mialam plastry ale musze znów isc do GP po recepte bo nie wyrobie:tak::tak:

ale mi sie nic niechce słonko za oknem sie chowa ale nie jest zle,ja wlasnie kawke zapijam i ciacho wcinam......

musze jeszcze dzis napisac do Jurka Owsiaka w sprawie Zosi i do kilku gazet w sprawie wywiadu dla nie:-):-)trzymajcie kciuki by sie udalo:-D:tak:

No jasne, ze trzymamy! :tak:
A co tam u Niej i jej rodziców? Jest jakaś poprawa?

A szykować jakieś paczki na sierpień dla małej?

kubala- poprawa jest ale na jesien kolejna operacja Zosia ładnie je a to najważniejsze był maly kryzys ale juz opanowany:-):-)

jak mozesz to poprosze ja tez przywiąze ze soba znów pake dla ZOSKI

pinka - pewnie, ze można. Nie ma problemu!

A jaki ona teraz rozmiar nosi, ile wazy i ile ma mc? A w domku jest czy nadal w szptalu?
Kurcze ja tak czasami sobie narzekam, ale jak tweraz pomysle co przechodza albo co przechodzili jej rodzice to az mi wstyd... :-(

teraz ma rozmiar 68 no ale do sierpnia to pewnie urosnie do 74:-D:tak: waga około 5,500 kg narzaie sa wdomku ale raz w tygodniu jezdza do szpitala na wymiane rurki babania itp

ja tez czasami narzekam ale jak sobie pomysle o innych to mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

.:: Strona Zosi Nowak

masz jej stronke poczytaj w wolnej chwili

ok dzięki
na bank coś przygotuje. Zresztą będziemy w kontakcie i skosultujemy to co ewntualnie jest potrzebne małej.

No to miłego dzionak dla wzystkich.
Lece na obaidek, bo mały zasnął. Przy nim niestety już nie mogę jeść :no:

helol
milego wieczorku
kubala - bylam u alergologa dzisiaj,podtrzymala zalecenia gatrolog,nie zlecala zadnych badan,poniewaz uwaza,ze u Hani podstawowy problem to jelitowki,a zmiany na skorze mam sobie olac:confused::baffled:.Generalnei szkoda mego czasu bylo,pieniedzy na taryfe stresu Hani i Zuzi - zle sie czula a musiala zostac w domu z ciocia bez mamy.

Hania oki zupelnie.
Zuzia dzis znowu wnocy wymiotowala,potem w dzien przyplatalo sie mega rozwolnienie,siku robi pupa:-(.Tak wiec mamy 2 w 1 angina+ jelitowka..bosssko.

Pozdrawiam

reklama
Dzień dobry:-)
My juz pobudke mamay od6:szok:Grzes ja zrobił:wściekła/y:Zamiast jeszcze pospac z godzinke:tak:Pranko juz wstawione i mieszkanko prawie posprzatane:-D
Gosia tak to właśnie jest z dzieciaczkami gdy pora do pracy to zaczynajz chorowac:confused:
U Grzesia też katar nasila się w nocy i wtedy kaszle:szok:

Zdrówka wszystkim dzieciaczkom a mamaą cierpliwości:-)

Do góry