co to jest? w uk takich szczepien nie maw nózkę ostatni Hib miała![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
co to jest? w uk takich szczepien nie maw nózkę ostatni Hib miała![]()

Oby tylko wypaliło i nikt nie nawalił 
.Ale zauwazam poprawe w jej zachowaniu przy przejsciu przez ulice,juz nie wyrywa reki,no! prawie zawsze i cierpliwie czeka na chodnik.

co do spacerku to ja już odpadam cały tydzień idę do pacy oprócz niedzielii to na 11-12 do 19-20 lub na 6:00 do 15-16 zalezy czy na rano czy popołudniu ja wybieram ale wolę popołudniu ze względu na oduczanie małej od smoka w nocy sie budzi a ja nie wyspana choć jest coraz lepiej ;-)
![]()

choc i niedziela mi wyjatkowo pasuje, bo mąż ma akurat dyżur w pracy więc jestem sama.... a reszta jak wygląda czasowo .......