reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ja bym wsiadła w tramwaj 7 :tak: .......... 69 raczej tam nie jedzie :no::confused:

zgadza sie 69 nie jedzie, ale 63 jedzie ... pomylka, przepraszam ................

a spacerkiem z ronda do Zoo to gdzies tak z 45 minut, ale ja bym chyba odradzała spacerek, bo Zoo też nie jest male i tych kilometrów to sie wtedy uzbiera .....

reklama
maluszek akurat przyzwyczajony do dluugich spacerow i dluugich wypraw, wiec to nie problem, poza tym przeciez nie bedzie szedl tylko siedzial w wozku :-) zapytalam sie o kwestie pojscia pieszo, bo nastraszono mnie ze nie jezdzi tam teraz nic bo remont drog jest....jak z tym remontem jest?

ja już pisałam że jedzie tam maltanka i autobus za tramwaj( bo robia tory tramwajowe-chyba że juz skończyli ):tak::tak::tak:

ale do samego zoo był autobus 57 ale chyba jedzie tylko w tygodniu napewno nie w niedzielę i sobotę wiec ten kawałek możecie śmiało iść na piechotę ja szłam jakieś 20 minut ;-)

tu jego rozkład
Rozkład jazdy MPK - Tabliczka

wiec jedzie 4 razy przez cały dzień ;-):baffled:

ja znalazłam np

Babysitters Agencja Opiekunek
r4.jpg
trl.jpg

trp.jpg
ul. Strzelecka 34 /9
61-846 Poznań

tel.: 061 / 85 17 224

DOBRA OPIEKA Agencja opiekunek
r4.jpg
trl.jpg

trp.jpg
ul. Przemysłowa
61-226 Poznań

tel.: 061 / 835 12 97

PARTNER - opiekunki dla dzieci i osób starszych
r4.jpg
trl.jpg

trp.jpg
ul. Galileusza 2 h lok
60-159 Poznań

tel.: 0-61 / 66 18 255

:confused::confused::confused: może coś tu znajdziesz

6-7 wrześnie DZIEŃ PYRLANDII

SOBOTA 6.09.08
Jak co roku na Łęgach Dębińskich moc atrakcji, koncertów, spotkań oraz oczywiście tradycyjnego wielkopolskiego jedzenia. Imprezy odbędą się 6 oraz 7 września.

11.00 – 14.30 Próby wykonawców
14.30 – 15.00 Prezentacje amatorskich, młodzieżowych zespołów muzycznych z Wielkopolski
15.00 – 15.30 Uroczyste rozpoczęcie festynu – - szorowanie pomnika pyry - Oda do PyryPrzedstawienie programu imprezy, Informacje o sponsorach Na święto Pyrlandii wszystko ma się świecić, ma być “porzundek”, a Pyra przez rok troszkę się przykurzyła. Zaproszeni goście doprowadzą pomnik do prządku.
15.30 – 16.30 KONCERT zespołu NAPSZYKŁAT poznański zespół, ubiegłoroczny laureat festiwalu w Jarocinie
16.30. - 17.00 Konkursy i prezentacje sponsorskieI spotkanie z PYRATAMIProgram animacyjny dla dziec “Spotkania z Pyratami” prowadzony będzie przez teart Animacji Variate zajawki aktywności - na dużej scenie. W sobotę budowany będzie poznański archipelag wysp PYRACKICH
17.00 - 18.00 KONCERT zespołu KOBRANOCKA
18.00 – 18.30 POKAZ CapoeiryII spotkanie z PYRATAMI – rozdanie nagród w konkursach
18.30 – 20.00 KONCERT zespołu MASALA SOUND SYSTEM
20.00 – 20.30 Prezentacje sponsorskie, konkursy, podsumowanie I dnia, zapowiedź programu niedzielnego Dni Pyrlandii
20.30 – 22.00 KONCERT - GRABAŻ i STRACHY NA LACHY

NIEDZIELA 07.09.08
11.00 – 14.30 Próby wykonawców
14.30 - 14.35 Powitanie i prezentacja programu kolejnego dnia imprezy
14.35 – 15.00 Spotkanie z PYRATAMI – spektakl dla najmłodszych Po przedstawieniu ruszają animacje na “Wyspach Pyrackich”
15.00 – 16.30 KONCERT - ŻUKI ROCK&ROLL BAND
16.30 – 17.00 Spotkanie z Pyratami – konkursPrezentacje sponsorskieZapowiedź pokazu mody inspirowanej strojami Bambrów Zajawka pokazu
17.00 – 18.00 KONCERT - QUEENS
18.00 – 18.30 Pokaz Mody inspirowanej strojami Bamberskimi
18.30 – 18.40 BIAŁE PYRY ROKU GAZETY WYBORCZEJ
18.40 – 20.00 KONCERT - KASA
20.00 – 20.30 Konkursy sponsorskiePodsumowanie imprezy- podziękowania
20.30 – 22.00 KONCERT - CZARNO CZRNI
22.00 – 22.10 Pokaz ogni

witam ..... :tak:

a dzisiaj ja mam lenia, poprostu nic mi się nie chce, byle do 15.00, a potem do 20.00, bo cale popołudnie zajete ...... a kiedy wypoczynek ..... :no:

a co do reszty :
Katka, chyba sie remontuje, bo poszukiwała ekipy ...
Kubala na rodzinnym wypoczynku ....
a reszta .................................. no cóż ........................ :no:

pozdrawiam i miłego dnia :rofl2:

dziewczyny, gdzie w naszych okolicach jest jakies fajne SPA z noclegiem? Chcielismy z mężem na rocznice ślubu sobie zafundowac, ale w SPA larni nie ma noclegu, a w mercure mnie powalila cena:-(

reklama
Do góry