Gosia- ten komp T jest popieprzony nie moge ci wiadomosci na Priv wysłac wiec pisze tu podaje ci takie linki bo tego wozka nie moge znalesc.http://www.roker.zabrze.pl/katalogi/3-torty-okolicznosciowe.htmlz tej strony podoba mi sie ta jedyneczka.........fajnie by było gdyby zrobili ja na bitej smietanie........na 20 osób.daj mi w miare mozliwosci szybko odpowiedz bo jak nie to ja musze jutro na rzesach stanąc by na sobote tortn zalatwic
reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Jak tam udało Wam sie spotkanko?:-)
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Jak tam udało Wam sie spotkanko?:-)
udało, udało... w kameralnym gronie ale sie udało..... Wiktoria pokazała,jak osiaga sie swój zamierzony cel............. Natalka, pokazała jak klaszcze sie stópkami................... a Kacper, no coż opiekował sie damami .................. żałujcie ,że Was tam nie było ..........

*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
jarzebinka ja tez żałowałam bo bardzo chciałam sie z Wami spotkać, ale może nastepnym razem

iwonkablaz
Fanka BB :)
:-) Tak Kacperek świetny chłopak, dzielił sie zabawkami i taki rozmowny :-) a no i przystojny
Wiktoria też super dziewczynka, mały wymuszacz
ale coś czuje że moja Natka też bedzie taka spryciara 
Wiktoria też super dziewczynka, mały wymuszacz
ale coś czuje że moja Natka też bedzie taka spryciara 
reklama
kubala
mama z sierpnia ' 07
hej dziewczyny
fajowo, ze spotkanko sie udało
jarzebinka - pewnie, ze zaluje, ale wiesz nie zawsze jest tak jakby sie chcialo, zeby bylo...
U nas znowu kiepska nocka, kurcze czy dzieci nie mogą sie rodzic z zebami ;-)
pinka - nie panikuj, na pewno imprezka sie uda. tort bedzie ładny i smaczny
Tylko, zeby pogoda dopisała i było choc troche cieplej niz dzis... bo ta ładna kiecka, którą małej kupiłas może czasami w szafie zostac...
A tak poza tym to jak sie czujesz w Polsce? Wszyscy juz odwiedzeni? Mała juz sie przyzwyczaila do nowego otoczenia?
A do lekarza kiedy idziesz?
gosia - tabletki zaatwione?
milego dzionka dla wszytskich!
fajowo, ze spotkanko sie udało

jarzebinka - pewnie, ze zaluje, ale wiesz nie zawsze jest tak jakby sie chcialo, zeby bylo...

U nas znowu kiepska nocka, kurcze czy dzieci nie mogą sie rodzic z zebami ;-)
pinka - nie panikuj, na pewno imprezka sie uda. tort bedzie ładny i smaczny
Tylko, zeby pogoda dopisała i było choc troche cieplej niz dzis... bo ta ładna kiecka, którą małej kupiłas może czasami w szafie zostac...A tak poza tym to jak sie czujesz w Polsce? Wszyscy juz odwiedzeni? Mała juz sie przyzwyczaila do nowego otoczenia?
A do lekarza kiedy idziesz?
gosia - tabletki zaatwione?
milego dzionka dla wszytskich!