heyka!
faktycznie pustki:/ ja mam chwilke bo mały juz spi
musze sie wam pochwalić wczoraj mój maluszek jak zasnął o 21h tak spał do 4:45h

) to jego rekord!!! po karmieniu go położyłam na boczku bo mu sie nie odbiło i tak na tym boczku przespał cała noc! jestem w szoku. wiem ze nie powinnam na boczku kłasc ze wzgledu na bioderka...ale mam nadzieje ze kilka razy mu nie zaszkodzi. teraz tez spi lekko na boczku zobaczymy jak bedzie tej nocy

moze mu tak wygodnie spac ...no nie wiem.
ja nadal u rodzicow jestem.mielismy dzis wrocic do poznania ale auto nadal nie naprawione. teraz cos wyszło z elektryką i jutro musimy do goscia zewiesc niech zobaczy co jest...eh zawsze cos :/
za tydzien w niedziele mały ma chrzciny.

szczerze to jeszcze zadnych przygotowan nie było:/ nawet ubranka nie mamy ale z tym stwierdzilismy ze poczekamy na ostatnia chwile bo mały z kazdym dniem jest coraz wiekszy...hehhe mały klocek.

ale juz jest taki kochany

szok i taki grzeczny w ogole nie płacze.a najbardziej uwielbia ogladac lampy na suficie

hehhe a jak pojde z nim do łazienki to ma rajjj bo tam pelno halogenków i nie wie gdzie patrzec.
moj maz jutro do szkoły jedzie.na 6h ma pociag do pozka...i musze go zawiesc.
szczerze to ta jesien jakos źle na mnie wypływa...jakiegos doła łapie nie wiedząc czemu....
czasami i tak bywa.
a co tam u Was dziewczyny?? jak wasze maluszki? oj w sumie to juz nie takie "maluszki" hihii pozdrawiam!