reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hej dziewczyny u mnie nadal bez zmian hehehe...predzej wyląduje w wariatkowie niz na porodowce
ale dzis było superowo ...cały dzien na ogrodku przesiedzialam i normalnie sie opaliłam wygladam jak burak ...ale cos mnie kaszel meczy i gardło ale mam nadzieje, ze przejdzie mi bo rodzic chora to nie wyobrazam sobie.
Łaże powoli jak kaczka, MAŁA mnie tak rwie, ze szok teraz to juz w dzien nawet...:)
co tam u Was?

Ja dzisiaj łaziłam po cytadeli (z braku ogródka ;) ) ale już mi ciężko tak jakoś zaczęła mnie mała uciskać, stwierdziłam że idę do domku się położyć. Za tydzień mam wizytę u lekarza mam nadzieję, że do tego czasu będzie ok. I zaczęły mi paluchy puchnąć :( no ale teoretycznie został miesiąc więc damy radę. Jutro pakuję torbę!!!

hej kochane:-) widzę że jeszcze nie doszło do rozpakowań chyba że jestesaniołkiem się nam posypała;-) ma ktoś o niej wiadomość, czy ona była na kwietniówkach??:sorry:
a ja jestem chora moja Zosia też i dziś do lekarza jedziemy:confused2:

Guziczku zdrówka dla ciebie i małej :) co do aniołka to ona jest w majówkach ale faktycznie nie odzywa się ja tez w majówkach:) jeśli się pojawi tam to dam znać :) ja zaraz idę na pobranie krwi i jadę do US pity złożyć :) a generalnie miłego dnia dla wszystkich :D

witam sie i ja........ słonecznie i z pracki oczywiście .......

jeżeli pogoda dopisze i dzeiciaczki sie nie rozłożą ( bo starszemu cos z noska kapie) to spotykamy sie jutro na CYTADELI ???????? ja mam w planie spacerek ok. 15.00, więc chetne zapraszam....... zbiórka koło schodów przy rozarium .......

z tego co widzialam jestesanioliem wczoraj ok 21 na forum buszowała więc chyba się nierozpakowała jeszcze
:)
Nie dotrę na cytadelkę poczekam aż mały się urodzi i dobiję do Was dziewczyny :)

reklama
Do góry