reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

no właśnie dlatego wydaje mi się że takie chwile najbardziej by się Wam teraz przydały...
Ilonka niech oni ze sobą najpierw trochę pobędą, jak już zaczną wariować to i śmietana będzie dla nich za nudna;-)

reklama
ja tez zmykam...
a ja myslalam o czyms takim dla basi, co myslicie Rowerek Żyrafa 609169 Little Tikes - Little tikes - Rowerki i hulajnogi - Pati i Maks bo na trójkołowca chyba za mała jeszcze, niby te sa od 10 miesiaca Rowerek Smart Trike Classic 3w1 - smarTrike - Rowerki i hulajnogi - Pati i Maks ale ja kupilam mojej chrzesniaczce na roczek trojkolowca i ona niezbyt chwycila, dopiero pozniej zalapala wiec sama nie wiem...a wszytkie dzieci jakie znalam uwilbialy klasyczne odpychacze a ta zyrafka mnie powala, bo tak to wiekszosc odpychaczy to samochody...lub takie cos kolorowego z kubusiem puchatkiem!

no właśnie dlatego wydaje mi się że takie chwile najbardziej by się Wam teraz przydały...
Ilonka niech oni ze sobą najpierw trochę pobędą, jak już zaczną wariować to i śmietana będzie dla nich za nudna;-)
na pewno by się przydały takie chwile, ale raz, że mieszkam u rodziców, to dwa praca M...
pożyhemy zobaczymy co będzie... ale i tak poza tymi atrakcjami, jakis prezent musiałabym mieć..

wlasnie leca szpilki na giewoncie :D eh.. czekam z niecierpliwoscia na drugi sezon :-)

ja tez zmykam...
a ja myslalam o czyms takim dla basi, co myslicie Rowerek Żyrafa 609169 Little Tikes - Little tikes - Rowerki i hulajnogi - Pati i Maks bo na trójkołowca chyba za mała jeszcze, niby te sa od 10 miesiaca Rowerek Smart Trike Classic 3w1 - smarTrike - Rowerki i hulajnogi - Pati i Maks ale ja kupilam mojej chrzesniaczce na roczek trojkolowca i ona niezbyt chwycila, dopiero pozniej zalapala wiec sama nie wiem...a wszytkie dzieci jakie znalam uwilbialy klasyczne odpychacze a ta zyrafka mnie powala, bo tak to wiekszosc odpychaczy to samochody...lub takie cos kolorowego z kubusiem puchatkiem!

Skrzacik a widziałaś nasze rozmowy dzisiaj o rowerkach? :p
co do żyrafki to wydaje mi się śliczna ale że Basia też jeszcze przez jakiś czas nie ędzie z niej korzystać, odpychacze są jednak stabilniejsze.. a taki lew Ci się podoba? Fisher Price Chodzik Jeździk Wesoły Lew L4511 - zdjęcia, foto, galeria produktu chyba Guziczek kupowała dla Zosi taki..

reklama
no zyrafa mnie urzekla jest taka slodka...wlasciwie kiedy dziecko zaczyna na trojkolowcu jezdzic? na roczek dostanie, najpierw niech nauczy sie chodzic:p a ten pchacz lew, nie wiem sama, dziecko tam nawet nie ma chyba sie czego wycic jak sie odpycha poza tymi uszami, no i zyrafka ma super cene;) A mnie się jeszcze podobaja te rowerki biegowe:D ale one od dwóch lat sa:) ale ponoc ucza mega rownowagi!
mialam upiec sernik, ale mnie jakos na zoladku mdli:( mialam isc spac a siedze z wami:p jutro rano bede piekla...
e ja jestem niezdecydowana nawet na kolor spiworka nie moge się zdecydowac do wozka:p

Ostatnia edycja:
Do góry