reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Mój wrócił z kina i mnie zastał śmiejącą się do kompa:p Ale miał ubaw:)
Ilonka
dzień babci:)
Rikapa trzymam kciuki za Ritkę, oby nic poważnego i by jej szybko przeszło!
A ja się wykąpałam kawka zaparzona i obserwuję jak Basia kręci pirłety na macie, już mamy odchylenie 270 stopni i przewrót na brzuch:) Robi się niej niezła grandziara:) A dziś u dziadków spotkanie z interaktywną zabawką - Figusem:p Basia tu patrzy na mnie spode łba:p

Matko Polko ile wy piszecie:szok::szok:

ogolnie doczytałam ze sie wirtualnie podniecałyscie ahhahha osprzetem:-D:tak:,ale najwazniejsze pytanie to takie czy któraś skorzystała i tę parówkę rozgrzała do czerwonosci??????????/
:tak:;-):laugh2:

ja po wizycie u poloznej nastepna za 2 tygodnie ;-) wszytsko ok i zacheca mnie do porodu w domu:eek: ale ja musze sie 100 razy zastanowic czy to dobry pomysł

jak narazie koncze sniadanie i czekam na komody dla dzieciaków do 13:30 maja byc

Ilonqa no dzien babci i dziadka stad te slodkosci u nas sporo gdyz...Niko ma dwie babcie dwoch dziadkow dwie prababcie i pradziadka
dzisiaj jedziemy do babci Bozenki tzn mojej babci ;-) jutro do Łukasza rodzicow

mialam opisac ale w sumie sie juz wszystko wyjasnilo wiec nie bede macic ha ha ciekawskie :p

co do szkoly to sama dzis zadzwonilam i mam przyjsc w pon i podpisac umowe reaktywacji i rektor w pon zdecyduje czy musze egzaminy zdawac sama z nim pogadam.....

Pinka z ta parowka do czerwonosci dobre!!! hahaha
Rikapa dawaj znaka co z Ritka

Niko padl. Ubrany w body z mucha i spodnie od gangu czeka na babcie Anie zeby dac jej tulipanki :)

Dzień dobry!!!

Dziewczyny od dzisiaj inaczej będę patrzeć na parówki :-):-):-)

Marciaa może uda się coś w szkole przeforsować. trzymam kciuki!

Natuśka ja od drugiej stronie Malty. Na osiedlu Warszawskim ;-)

Rikapa biedna Ritka:-(dużo zdrówka! a obgadywaniem się nie przejmuj( wiem łatwo mówić:sorry:), ale córcia najważniejsza. Przecież powinni rozumieć że dziecko choruje...

Lekarka mi odpisała na smsa w końcu. że mam brać relanium, a jak nie pomoże to fenoterol (brała któraś może?) wczoraj już tylko dwa skurcze, więc mam nadzieje że się obędzie. Tym relanium też wolałabym się nie zamulać:-(

Lilou tak bez badania lekarka kazała Ci brak leki, ja bym nie brała...mam nadzieję że skurcze ustąpią i wszytko wróci do normy, oszczędzaj sie!
Pinka ja chyba bym się nie zdecydowała na poród w domu. Różnie bywa niestety! A w szpitalu zawsze maleństwo i Ty macie najlepszą opiekę. U mnie akurat poród ok, ale łożysko całe się nie urodziło i miałam czyszczoną pod narkozą macicę. A w domu to jak?

reklama
w sumie już się spotkałam z tym relanium w ciąży:/ wystawiła receptę mam do odebrania. i jak nadal nie przejdzie to w przyszłym na badanie i ten fenoterol.
Ale w sumie skoro z szyjką nic się nie dzieje przez te skurcze to po co się faszerować. Chyba pozostanę przy nospie, a jak się pogorszy to spróbuje relanium.

Jutro mam imprezkę urodzinową Oliwki tym razem dla rodziny. Macie jakieś pomysły na jakieś słodkości dla dzieci?

Do góry