Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
nie obejrzałam, bo na stronce na której chciałam to obejrzeć głupole usunęli..Brzoskwinkaa obejrzałaś twój na zawsze?? a te bilety są aktualne?? za 20 zł??

tak, bilety jeszcze aktualne :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie obejrzałam, bo na stronce na której chciałam to obejrzeć głupole usunęli..Brzoskwinkaa obejrzałaś twój na zawsze?? a te bilety są aktualne?? za 20 zł??
Nigdy stosunki między nami nie były dobre ale jak w zeszłym roku dowiedziała sie że jestem w ciąży to nagle sie odmieniło i jest nieźle. A wnuczki ona kocha i to strasznie! Także teść sam sobie bata ukręcił!skrzat chociaż dobrze że w teściowej masz oparcie :-)
My sie bardzo kochamy i nikt ani nic na szczęście tego nie zmieni.:-)no właśnie Twój Mąż najbardziej teraz na tym ucierpiał, bo mieć takiego ojca to nikomu bym nie życzyła..
Najważniejsze jest jednak to, żebyście Wy przez to nie pokłócili się i żyli w zgodzie i kochali się :-)
nie obejrzałam, bo na stronce na której chciałam to obejrzeć głupole usunęli..
tak, bilety jeszcze aktualne :-)
to dobrze, oby tak było zawsze! :-)My sie bardzo kochamy i nikt ani nic na szczęście tego nie zmieni.:-)
masz ten film? na płytce, czy na kompie?mam w razie czego ten film :-)
a bilety za ile ostatecznie :-) muszę się potargować![]()
na kompie mam film :-)
a bilety to na 100% jutro dam Ci znać bo to dla szwagra :-)
Natuśka a Ty co w krzakach siedzisz?? jak dzieciaczki, zdrowe?