reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
a co mi?? ale cmokam też, dziękuję :*

pochodzimy na fitness to i humorki będą lepsze.. chociaż mąż mi tu prorokuje że przegadamy cały czas, ale jak usłyszał że fitness nie siłownia to stwierdził że może jednak coś z tego będzie :D

ja w atlantisie to zawsze chodziłam tak: wpierw cardio, spinning lub aerobik, potem cardio, siłownia i do domu :-D

edit. Rikapa mnie się otwiera.

Rikapa jak ja chodziłam, to płaciłam 120zł i miałam karnet na wszystko. lokal 24h otwarty bez ograniczeń korzystać można ze wszystkiego :-) jedynie vaculine dodatkowo płatne, ale ja po tym efektów u siebie nie widziałam.

oby było tyle samo hehe już zacznę odkładać kasę :-D

Sorki, że odbiegam od tematu, ale gdybyście słyszały, że ktoś potrzebuje, to ja mam na sprzedaż
-fotelik-nosidełko maxi cosi
-fotelik dla trochę większego dziecka od 3m
- garniturek do chrztu r.62
- nowy szlafroczek niebieski r.62
- butelki avent 125ml nowe po 7zł

kurde może i ja posprzedaję jakieś rzeczy... trochę miejsca by się w domu zrobiło :D nawet nie wiecie jak się cieszyłam jak sprzedaliśmy wózek i fotelik i leżaczek :D nie dość że kasa to i porządek się zrobił :D

no ja też cieszyłam się jak głupia jak sprzedaliśmy ten głęboki wózek i za to coneco flash w kwietniu '10 kupiliśmy w pati i maksie hehe :-)

zawsze kasę można na coś innego przeznaczyć.. ;-)

edit. właśnie mam jeszcze na sprzedaż leżaczek bujaczek Fisher price za 120zł.

http://e-generacja.pl/images/6071_2009050931.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry