reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

DSCF9869.jpg

nie wiem jak to wyszło, ale to na próbę, także z góry przepraszam :-)
zdjęcie z wigilii...

reklama
Bardzo lubię czarno białe zdjęcia Ritka to taka mała kobietka to już nie bobas hihi fajna dziewczynka :-)
Ogólnie dzieciaki są super wszystkie te minki, śmieszne powiedzonka są rozbrajające :-)
Ja do plazy nie idę bo nie mam kasy ani czasu :-(
Tygrynko bardzo chętnie poszłabym na spacer no ale Lula musi wyzdrowieć na 100% a te uszy to powikłanie po przeziębieniu :-(
Kochane uciekam bo jutro do joba wstać trzeba :-( ale czwartek wolny hihi

Natuśka na dole każdego posta masz z prawej strony ikonkę (za "odpowiedz" i "cytuj") "multicytat tego posta", klikasz w niego przy każdym poście który chcesz cytować i odhacza Ci się "ptaszkiem" :p potem w zaawansowwanej odpowiedzi masz wszystkie posty zaznaczone.. nie wiem czy w zwykłej też, ale ja zawsze robię zaawansowaną bo jest bardziej przejrzyście :)
a Twoje dzieciaczki jakie podobne do siebie, słodkie mikołajki :)

Brzoskwinka hehe super fotka :D

Guziczek - CZARNA KOPERTOWA SUKIENKA KORONKA XS - 34 (1424884787) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Kozaczino a właśnie - gratuluję ząbka! no to jutro z nami siedzisz i gadasz o parówkach jak w czwartek wolne :p a do plazy możesz się przejść jak będziesz miała czas do towarzystwa, albo na puszeczkę :p

mam sporo fajnych fotek, ale nie będę tu zaśmiecała wątku.. noo te mikołajki są świetne..
a Ritka to niedługo wyrośnie na niezłą pannicę :-)

Kozaczino z uszami nie ma żartów, trzeba dbać o to.. bo od zwykłej infekcji potem mogą być problemy ze słuchem..
dużo zdrówka dla małej!

reklama
Do góry