reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Skrzat910 mam nadzieje, ze znajda lekarstwo, dzielna z ciebie kobitka.
Ja basie od rodzilam 12 h powiedzmy o 7 odeszy mi w domu wody o 19 basia na swiecie byla... ale nie bylo zle;P
Ja na obiad cycki z kurczaka zapiekane z porem i majonezem:) musze isc je do piekarnika wstawic!
Mnie się tez nic nie chce a basia maruder nie z tej ziemi dzis, ale teraz spi po spacerku, a pyrki obrane juz mam:)
Lilou a jak sie czujesz?
Rikapa nie wiesz czy barierka kees pasuje na inglesinę trip Barierka do wózka - Kees - Zabezpieczenia do wózków - Pati i Maks

da sie funkcjonować prawie normalnie ale to zależy od zaawansowania i co już uszkodziła. Mi sie dobrała do stawów i musze brać 2 razy dziennie tramal żeby chodzić w miare bez bólu. Musze brać sterydy więc jestem spuchnięta. A w ciąży jak odstawiłam przeciwbólowe miałam takie dni że myslałam że zęby w ściane z bólu wbije.

Skrzat daj przepis na te cycki z kuraka:-)

na-tuska ale szalejesz hehe ja sloiczki do 4mca kupowalam.. Adas nie jadal zbytnio tego, wypluwal.. jedynie to deserki wchodzily mu, ale obiadki wgl, wolał jeść to co my :-) no gazetki to przeklenstwo, ale w tesco maja tez dobre promocje :-p

skrzat dobrze, ze chociaz sa takie leki, co usmierzaja bol.. ale i tak wyobrazam sobie że ciężko jest żyć z takim czymś..
ja mam też ubytek zdrowotny, ale ja tak mam od 5 roku życia, więc już się przyzwyczaiłam no i na pewno jest mi łatwiej z tym żyć, bo nie odczuwam z tego powodu żadnego bólu..

Niestety Mój to ma alergie na tesco i rzadko idzie go tam wyciągnąć.

Brzoskwinka
nie jest ciężko z tym żyć. Jedyne co jest do dupy w tej chorobie to to że nie wiadomo kiedy nastąpi zaostrzenie i w co uderzy. Taki troche totolotek.

A co do lekarstwa to niestety nawet jak wymyślą to mnie dzięki naszym kochanym rządzącym nie będzie stać albo NFZ stwierdzi że nie warto już podawać leku bo choroba narobiła za wiele szkód w organizmie albo jestem już za stara.

Ostatnia edycja:
No doczytałam , produkcje macie niezłą;-)

Śliczne dzieciaczki macie, rozczuliły mnie te zdjęcia zaraz po urodzeniu( nie mogę uwierzyć że już niedługo też będę takie pstrykać ;)

Rikappa jak czuje się Ritka?

Skrzat dzięki że pytasz :) Skurcze się zmniejszyły 1-2 dziennie, więc jestem dobrej myśli.
Kurcze zapomniałam już o piersiach z majoznezem. Całe wieki nie jadłam , a tak lubię :-)

Skrzat910 bardzo współczuje choroby. Widać dzielna babka z Ciebie!

Ja dziś siedzę w domqu, wczoraj maraton miałam, najpierw badania krwi (wydałam w laboratorium 160 zł :szok:) , potem prawko (szalałam na mieście:-D ale mi to frajdę sprawia), potem kosmetyczka, i do pracy wstąpiłam zanieść l4 i poplotkować troszkę :-)) Wróciłam o 18 i poszłam spać:szok: Na szczęście skurczy żadnych. Ale dziś troszkę odpuściłam i leżę sobie.

reklama
Skrzat9 współczuję choroby :( trzymaj sie dzielnie! a czy można to na zawsze wyleczyć?

Lilou odpoczywaj, odpoczywaj :)

mój synek doprowadził mnie właśnie do wymiotów :/ a mąż jak wrócił z pracy i zobaczył mnie nad kibelkiem to chciał lecieć po test ciążowy :D

Do góry