reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dziewczynki moje kochane! dziękuje bardzo za życzenia!!!!
torcik pycha:) więc jestem zadowolona:)

Marta na Baltazara hheheh nie ma szans jak na złośc @;/

Ostatnia edycja:
reklama
ilonka wiedziałam że miałam coś jeszcze napisać oczywiście wsio naj naj z okazji rocznicy :-) torcik super :-)

to czekam na info jak dojechac na plac co bym wiedziała ;-)

Ja też bardzo dziękuje za dzisiaj! Natuska, Skrzat, Tygrynka i Monia ;D i dzieciaczki kochane ;D
Bylo super, mam nadzieje ze czesciej sie bedziemy spotykac
Np jutro!!! :) będę i ja ;D
Ale ja za bardzo nie znam tego osiedla wiec moze spotkamy sie np przy biedroncE? co wy na to?

Ilonka i męzu Ilonki -najlepszego!!!! ;*

oki ;-) to ja będę pod biedroną :-) bo wcześniej do skrytki pójdę :-)

no chyba że Marciaa jakoś pojedzie i mnie wychaczy gdzieś :-) lol :-)

reklama
odbijemy sobie innym razem:p

Rikapa Karola
dziękuje:)

Brzoskwinka pieniążki do dziś nie wpłynęła na konto! kiedy zapłacisz?bo nie tak się umawiałyśmy :/

Ostatnia edycja:
Do góry