reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
ja również dziękuję za spotkanie :-) Marciaa dzięki za podwózkę do domku z tymi głośnikami nie dałabym rady sama :-) następnym razem zabiorę Ritkę :-)

spoko polecam sie...

dopiero usiadlam. Jak wrocilam zrobilam w biegu obiad, pojechalismy nad Wartę łazilismy 2h, zahaczylismy o fitness na chwilę do m1 kapanie i kolacja i leze i kwiczęęęęęęęę moje nooooooooooogi...jutro jestem na Naramowicach jakby co!

jestem zmordowana a Niko ma pklady energi czym udowodnił dzisiaj:-D:-D bandita

Marciaa Nikuś jest po prostu slodki:) chyba bys nie chciała spokojnego dziecko co to tylko siedzi i patrzy :p

Tygrynka gratulacje dla Sbusia :) a u nas jest 3 jedynka :p a FIlip oprócz piatek i 1 trojki to full :-D

dzieki natuska...fakt jakby nie byl taki jaki jest to bym marudzila ze jest za spokojny...;P nie dogodzisz...
ja Cie podziwiam za poruszanie sie tym wozem i w ogole z dwojka :) masz zdrowie...:)

No to teraz ja! DZIĘKUJE DZIOŁCHY ZA TO SPOTKANIE I ZA INNE KTÓRE JUŻ BYŁY I KTÓRE DOPIERO BĘDĄ!
To w imieniu mojego B który dzis stwierdził że odkąd Was poznałam to znowu jestem tą samą Karolą, która znał sprzed ciązy- wesoła, radosna i pełna życia. Bo od urodzenia to siedzialam z Mała jak kołek w domu albo się snułam po Kozich sama. A tak w grupie jest super! I Jula ile bedzie miała koleżanek i kolegów!

Tygrynka a tak krewka co wczoraj Sebie leciała z buzi to moze od tego ząbka co sie pojawil?
Marciaa no potrafi twój urwis sie zezłościc :) Ale jest słodki

Fajnie ze poznałam kolejne mamuski!
Do zobaczonka

reklama
karola tak trzymac!!!:D
lece przeglad lodowki zrobic...mały głod sie odezwał...o tej porze grzech ale co tam
mowilam Rikapie natuska ze z Toba cholera nie porozmawiałam...ja widziałam w tym wozki kierownice...jaki bolid ej:D hehe musze kiedys sprobowac sie rypnac tym dyliżansem:D

ostatnio widzialam ze Brzos pila lemon cin..moze lezy pod stołem ;P hop hop?

Do góry