reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

No to i ja późno bo późno ale bardzo Wam baby kochane dziękuję za spotkanie! Rzucam ukłony temu kto wynalazł internet, normalnie człowiek cieszy się z tych spotkań jak z pierwszych randek heheheh:-D Ja jutro młodego od rana ciągne do tesco i może jeszcze plaza a popołudnie z tatuśkiem, niech ma coś z rodziny hehehe:-D
Dobranoc mamuśki, śpijcie dobrze!

reklama
Hej!
My już na nogach :-). Nie da pospać baba mała. Ja wczoraj po powrocie Męża wziełam sie troche za remanent w kuchni i chyba przegiełam bo teraz mnie nadgarstki bolą. Ale będzie dobrze. Musze dzisiaj podjechać po wynik tomografii i może jeszcze gdzieś podjade. Może mnie ktoś na kawusie zaprosi :-Dhehehe.
Ide nakarmić bąbla i dopić kawusie.

Co dzisiaj robicie na obiadek? Ja prosty obiadek robie - smażone pyrki, jajo sadzone i mizeria.

Z tego co wiem to tescco na serbskeij zamkniete jest bo remont czy cos....

a tak to dzien dobry...

u nas lepeij troche,mloda nadal katarzy sie ale mniej i ma kaszelek (cholera) jutro do pediatry na osluchanie,wczoraj dostala inny lek i chyba po nim troche przeszlo, bospala dzisiaj w swoim lozeczku a jak sie budzila to juz nie plakala tylko gadala:-) nadal niechce nic jesc oprocz cyca bo chjyba mysli ze jej lekarstwo chce dac:-( eh...a za chwile musze jej i tak podac syrop...

a ja no coz,chyba slabne z tego wszystkiego,mega zawroty glowy mam, wlansie kawke pije moze przejdzie a i jeszcze od tego wszystkeigo @ mam wiec lipa.... odstawialm tabsy i prosze po 3 miechach okres mam.... no odbre soe skonczylo a i ochota na "baltazara" wrocila wiec tym tabsom dziekujemy...:-) ha ha

fajnie ze udalo sie wam spotkanie,jak tylko Gabi wyzdrowieje i wrocimy z sanatorium to postraram sie co jakis czas dolaczac do was:)

a tym czasem milego poranka:)

Gaba sie husta w hustawce i wklada i wyjmuje sobie smoczek z buzki....smieszna jest jak tak robi:)

skrzat do mnie bys mogla na kawke wpasc... tylko nie wiem czy Gaba jeszcze zaraza czy nie

MamaGabi ciesze sie że z Gabi lepiej:-) A może ja wlece do ciebie i zajme sie Gabą tak po 17 a ty chociaż z godzinke sobie pośpisz bo padniesz? Dla mnie to nie problem.

Młoda ucieła sobie drzemke a ja ide coś wrąbać na śniadanko.

Łąka Emocji

Skrzat9 dziekuej ci kochana ale po 17 jest juz Jarek wiec zajmie ise mala a ja pospie troche, no i poloze sie razem z nia na drzemke,teraz spala tylko pol godz a jam usialm zjesc wiec potem pospie z nia:)

Heloł :)

Ale pogoda dziś taka nijaka... ;/ posiedzimy w domku chyba.
Mój B pojechał w trasę do Nowego Targu. Ja to się zawsze denerwuje cholerka jak tak daleko jedzie. Jechał zaraz po nocce, 6 godz w jedną stronę , rozładunek, znowu 6 godz powrót i pewnie wróci w nocy akurat na nocke. czyli 24 h na nogach i to za kółkiem ;/

wracam do mojej Niunki bo dzis wybitnie chce sie ze mna bawić :)wywala wlasnie mi na nogi klocki :)

Mam skleroze bo nawet nie wiem czy Wam pisałam ze wczoraj byłam z Damiankiem na szczepieniu no bo 5 latek skończył. I Pielęgniarka do Niego podchodzi do ramienia i mówi ze tu szczepi bo mniej boli ten jak się cieszył jak igłe wkłuwała:-D była w szoku a ja do Niego mówie i co Damianek teraz druga łapka co by równo było? A On na to no pewnie a Pani tez miała 2 dziurki? :-D

reklama
Julia dzielny Damianek:-) Jak tam dzisiaj chłopaki sie czują?

Karola nie martw sie tak. Wróci cały i zdrowy jak zawsze do was.

Ale mi sie nudzi. Wy prawie nic nie piszecie. Pogoda to kitu a Mała śpiocha.

Do góry