reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Lilou a gdzie ta knajpa?
Filona dobrze że Filipek był dzielny:) Da radę i pokocha przedszkole:)
Joanna nie fajnie z tą koleżanką:(

Mąż wrócił myslimy czy jechać na zakupy:p Ja sobie uaptrzyłam jedne buty, ale jak znam życie już ich nie będzie;(
A wy Lilou kiedy jedziecie nad to jezioro, ten weekend? My zarezerwowalismy tydzień nad morzem na 1 tydzień października:D

reklama
Cześć
Widzę, że pierwszy dzień przedszkolno szkolny wypadł dobrze.
Zazdroszczę wam tego wypadu na sushi. Nigdy nie jadłam i w sumie to nie przepadam za rybą (szczególnie smażoną) ale mam wrażenie, że polubiłabym je. Muszę swoje odczekać. Może za jakiś czas jak już urodzę i skończę karmić :).

Joanna niestety czasem takie sytuacje się zdarzają. Nie każdy jest poważny i konkretny. Mam nadzieję, że się nie zrazisz. Głowa do góry w poznaniu jest sporo mamuś. Może musiałabyś się z młodym udać na plac zabaw tam zawsze tłoczno i pogadać można.

Joanna bardzo nie fajnie z tą koleżanką :/ a skąd ją poznałaś?
Filona zdrówka!
Skrzat a jakie buty byś chciała?
Lilou własnie, gdzie ta knajpa? a alkoholizować się będziemy? :D
Jagmar ale towarzyszyć zawsze możesz :)

posprzątałam ciuchy, w końcu! tydzień po powrocie z wakacji, ups, jaki wstyd :D

hej hej
uuu no ja bym też zjadła sushi :)))))) ja byłam w sakanie lub w 77 ale jadłam z dowozem na murawie mają ale nie pamiętam jak się nazywa;p ale niestety na spotkanie nie wpadnę;/
lilou fajnie miec taki domek
tygrys ja mam dom nad jeziorem 120 km od poznania:p ale teraz dach wymieniamy więc lipa z wyjazdem;/
mamagabi żyje :)) auto nadal w naprawie, on wraca dopiero 2 października:) dziś do mnie dzwoniła macie pozdrowienia kochane:)

A co tam u Julki, któraś wie?

No, no, no sushi spotkanko się kroi, o proszę!

Ja wczoraj wieczorem jeszcze z akwarystami na malcie byłam i upolowałam jeansy w hm była promocja minus 40zł. Byłam bardzo zadowolona że tu taki udany dzień i jak wracaliśmy koło od wózka nam znowu poooszło. Szczęście że stało się to jak byłam z K. bo nie dałabym rady dojechać na trzech.

Nie dość że przeziębiona jestem to jeszcze na gwałt wózka szukałam. Wcale teraz finansowo tego nie planowałam, marzyłam sobie o spacerówce idealnej a tu klops :/ Ale wynorałam w komisie spacerówkę z całkiem dużymi kołami i jestem zadowolona, Zosi się taki punkt widzenia też bardzo podoba i zdaje się nie być obrażona że to niebieski kolor :-) Najwyżej kwiatki podoszywam :p

tygrys ja mam dom nad jeziorem 120 km od poznania:p ale teraz dach wymieniamy więc lipa z wyjazdem;/
mamagabi żyje :)) auto nadal w naprawie, on wraca dopiero 2 października:) dziś do mnie dzwoniła macie pozdrowienia kochane:)

ale Wam fajnie z tym domkiem, zazdroszczę!
następnym razem pozdrów od nas MamęGabi ok? :) dopiero 2 października?? wow!

Nie dość że przeziębiona jestem to jeszcze na gwałt wózka szukałam. Wcale teraz finansowo tego nie planowałam, marzyłam sobie o spacerówce idealnej a tu klops :/

no co za klops :/ ale fajnie że coś znalazłaś w zamian :) nie potrzebujesz kwiatków, jak ktoś zajrzy do środka i zobaczy Zosię to od razu będzie widział że dziewczynka jedzie :))

Emila zjezdząłaz tej wielkiej zjezdzalni na malcie :p troche juz bujało ale dzielnie dawałą rade Poczywiscie napier 10 razy musiałam zjechac z nia :p taka frajda ze odpuscic nie mogłam :-D no i wkurzył mnie jeden dzieciak, juz chciałam do tatusia isc ale nagle znikneli :pjaknie nawidze takich wrednych ... ;/ ehh szkoda gadac ;/
wogole dzisiaj mam cisnienie podwyzszone:wściekła/y: B zblokował karte do bankomatu a ja mam 20 zł w portfelu :wściekła/y: jeszcze przyjechał i na mnie z ryjem :wściekła/y:

na tej rurze metalowej? super, dzielna Emilka! też lubię tę zjeżdżalnię :D opowiadaj czym Cię dzieiciak wkurzył, uwielbiam takie opowieści :D a z kartą niefajnie, ale czemu na Ciebie się wydarł?? jego wina :p

moi dopiero wrócili! martwiłam się że zziębnięci przyjdą a oni ciepli, weseli, głodni :D

reklama
Natuśka pewnie dzieciak nie przyzwyczajony że ktoś mu uwagę zwraca, też nie lubię takich :/ ostatnio z kimś gadałam o tym na malcie :)
włączyłam boczną lampkę w pokoju i już w ogóle jesień na całego, bo zawsze zimą ją włączamy, zeby przytulnie było..

Do góry