reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Kolejne podejście:-).

Poziomka i Filona podobno dla mam to większy stres i problem pójście malucha do przedszkola i żłobka niż dla samych pociech

Znów płacz:-(

Piszę jedną ręką, na drugiej Dobra.
Może jutro się uda z Wami popisać.
Mam do Was prośbę, zajrzyjcie na stronie głównej forum na najnowsze wątki "Maciuś czeka..." lub
http://marzycielskapoczta.pl/macius-serczyk/.

Jutro idę na pocztę:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mi.Pi powodzenia z Dobrusią! może ma gorszy dzień?

moi chłopaki się kąpią, zaraz idę uśpić młodego, potem jakiś filmik obejrzymy, bo coś dawno nic nie oglądaliśmy porządnego..

edit: powinnam chyba napisać "moi chłopacy" :D

Filona co Ty masz z tymi wezlami kurka...
Natuska moze wyluzuj?

Ja jem paleczkami a czasem rekami zalezy od dnia :) w Hanami pracuje moja kolezanka wiec

oj mialam popisac ale uciekam mały idzie lulac

dobrej nocki

dziewczyny a co się stało z Kasią "brzoskwinką" nie widzę jej tu wypowiadającej się.. ehhh a dawno mnie nie było.. i tylko ją znam osobiście z tego forum..

na tuska też bym się na takiego bachora zaczaiła. Strasznie mnie wkurzają takie samoluby. Ja to w piaskownicy zawsze pilnuję, żeby Zosia nie zagarniała wszystkich zabawek a niektórzy maja to w pompce i w rezultacie wyrastają takie nieokrzesane dzieciaki.

Ja się piszę na 100% na wtorek na sushi!!!Wszystko mi pasuje M idzie do pracy na popo, mama zostanie z małym a ja w miasto. Ojjj jak mi tego brak, dzięki dziewczyny że jesteście:-D:-D:-D Mi tam 20:30 pasuje.:tak: A lilou obecnie też się zajada w najlepsze:-D Ja jadłam sushi raz i jakoś mi nie smakowało:-D ale liczę na dobre rady lilou, może wtedy jakiś dziwny zestaw wybrałam. A pałeczkami nie umiem jeść kompletnie. Już widzę jaki będzie ubaw z tej wyprawy. Ale się cieszę:-D.
Co do butów ja też muszę zakupić na sezon jesienny. Odnośnie domków nad jeziorem, ja też bardzo lubię jeździć do naszego Grzybowa (nie nad morzem :-D), tam tak naprawdę wypoczywam. Marzy mi się jednak też jakiś jesienny kilkudniowy wypad gdzieś dalej. Trzeba bejmy robić i coś wykombinować:tak:.
Natuska Co za dzieciak nosz, też takich nie znoszę. A z kartą niefajnie, trzeba będzie pewnie do banku jechać.
Joanna niepowazna ta koleżanka, a własnie gdzie ją poznałaś?

witam i ja :-) oczywiście moja Ritka mega zadowolona jak zwykle :p

aleście się rozpisały :-)
Filona i poziomeczka dobrze że dzieciaczki oki :-)

wróciłam :-)objedzona , starczy do wtorku :-D było pysznie. wogóle się naśmiałyśmy, bo siedziało takich 3 koleżków ;-) i cały czas na nas, a my się nie mogłyśmy skupić na wkładaniu wielkich kawałków do buzi :-D i odkryłam pyszny soczek aloesowy (smakuje w sumie jak z winogron, taki słodziutki) , nie mogłam pysznego winka, to chociaż to ;-)

ajentka dzięki za cynk :-) w tesco nadal promocje, pojechałam jeszcze z kumpelą, i znów nakupowałam Stasiowi:tak:raz nie zawsze :-p(powiedzenie dobre na wszystko) :-D

co jeszcze miałam pisać.. a hanami jest na wrocławskiej.pytałam nawet o większą rezerwację ;-)nie będzie problemu.

amandea kurcze ale pech z tym wóżkiem:/ a jaki kupiłaś? a stary będziesz reanimować? bo fajny był chyba co?

Natuskachyba Ci wyjściowy chill out potzrebny.. trzeba pomyśleć , żeby bez dzieciaczków iść i bez ryby ;-)

joanna z nami się umówisz my nie wystawiamy :tak:

reklama
Lilou- Moja bratowa zrobiła sushi i mi śmierdziało bleee wiec nie ruszam od tamtej pory, ja chętna na spotkanie nie chodzi o sushi ale nie będę miała z kim zostawić małego bo mama na 19 do pracy będzie szła :-(

Natuska - wyluzuj jedź na działkę tam odpoczniesz :-) (chyba), a dzieciaka trzeba było przypadkowo tez zepchnąć :rofl2: (głupi żart), Mi karte zabrali bo nazwisko zmieniam i juz cholipa 2 tydzien sie konczy i nie mam musze isc do banku

Joanna - ja tez nie trawie takich lasek (wielkie odpowiedzialne mamy) i zero tel zero niczego masakra

Ja dzisiaj się zastanwialam czy pojecha do tesco czy kauflandu i pojechalam do kauflandu moze i dobrze bo za duzo bym nakupowala i wydala bym 100% wiecej niż wydalam w kauflancie. Już mam dość tego zapie...szu niech juz mama wraca bo zdycham i padam na pysk. Jutro musze coś małemu wymyśleć może wkońcu spacerek po moim parku bo nie pamiętam kiedy tam byłam ale samej to dolina, jeszcze pewnie Bartek mi zaśnie i nie mam z kim pogadać :-)

Do góry