reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Krklisz chciałabym od jesieni (bo wiosny i lata mi szkoda ;)) iść do pracy, więc myślę o przedszkolu, ale że będzie mial 2,5l to pewnie tylko prywatne...

Marta, teraz do 23 marca jest rekrutacja i zorientuj się bo niektóre państwowe przedszkola przyjmują 2,5 latki wiec może akurat u Ciebie gdzieś w okolicy sa takowe, u mnie w zeszłym roku przyjmowali akurat wszystkie zapisane dzieciaczki i 3 latki i właśnie 2,5 latki też....a w 2013 roku będa wyrównywać je aby cały rocznik chodził razem.....:tak:

reklama
Tygrynko,a mi jak spadł kamień z serca:-p piszecie o przedszkolach. Ja Nicole posłałam do państwowego przedszkola kiedy miała 2 latka i 3 miesiące. Warunkiem było odpieluchowanie. Nicole miała iść do przedszkola mając 2 latka i 5 miesięcy,ale jak mój tata zachorował i po kilku dniach zmarł nie chciałam zalewać się łzami z mamą i siostrą przy Małej i Pani dyrektor zezwoliła,że zamiast iść od września Nicole poszła już od lipca:tak:

Tygrynka My pewnie tez za rok bedziemy probowac ;) tylko mala z maja wiec nawet nie bedzie miala 2,5 skonczonego ;(.
Tymczasem mysle o zlobku tylko chce pocezkac az skonczy 12m-cy i trzeba by te pneumokoki zaszczepic.
A Sebus ma szczepienia czy odpuszczacie sobie?

Dziewczyny wyklarował się już konkretny termin babskiego wyjścia z okazji Dnia Kobiet - 16 marca godz. 20.00 włoska knajpka Da luigi.........:tak:choć może on jeszcze ulec zmianie.....tak to wygląda na chwile obecną....

Ostatnia edycja:
krklisz - o szczepionkach to mi nie mów! My szczepiliśmy młodego 6w1, także trochę to kosztowało, ale w jednej aptece było raz po np. 215, a w następnym miesiącu w tym samym m-cu po 255!!!! Nie mówie już o różnicach w innych aptekach...

Mąż dostał receptę, leki wykupione, jesteśmy lżejsi o kupkę kasy :))) Suuuper! Ehhh, to zdrowie to najważniejsze! Dobrej nocy dziewczyny, ja dziś padam na twarz, najadłam sie na kolację i teraz nyny!

Dziewczyny wiem,że zanudzam ale czy mogłabym poprosić po raz kolejny o oddawanie głosika na Nicole? Konkurs kończy się już 6 marca,a mnie zależy żebyśmy utrzymały się w pierwszej 10,bo do wygrania wózek spacerówka i dla Krzysia będzie jak znalazł,a u Nas teraz troszkę krucho z pieniążkami...tak,że bardzo proszę,dla zainteresowanych podaję link: Dzieci kochają zimę! na Facebooku | Facebook

MajkaK,a co mężowi? Ja ostatnio zostawiłam kuuuuuupe pieniędzy...Nicole i Krzyś mają AZS i leki na to masakrycznie,jeszcze młoda do tego zapalenie oskrzeli miała,więc uroczo...

Krklisz na razie nie myślałam o tych szczepieniach nawet..
firanka zawsze możesz się przyłączyć do spotkania :))
my za szczepienie w medicoverze 6w1 płaciliśmy 250zł :/

Tygrynka chciałabym,ale nie wiem jak będzie z pracą Ł. bo teraz cieplej się zrobiło to i praca na budowie ruszyła,jak wczoraj wyszedł do pracy to wróci dopiero nad ranem...za 6 w 1 to i tak tanio gdzieś czytałam,że dziewczyny płaciły po ponad 300

reklama
Majka pytalas o ciemieniuche, my tez walczylysmy. Ja malej codziennie wieczorem na jakies 20minut oliwilam glowke, zakladalam czapeczke zeby wszystko tluste nie bylo a potem czesalam. Dlugo walczylam ale w koncu wygralam;)

Do góry