NabAwe
mamusia Emilki :)
heeeelllo 
marciaa
widzę, że niezły sajgon z tym nocnikiem, jeeeeny jak ja sie boje nauki nocnika u Emi... a jeszcze jak czytam o waszych "przebojach" to już całkiem.
tygrynka
zdrówka
no widzisz, z tym KM- nie taki diabeł straszny
a to tlyko 2 dni wiec luzik!
krklisz
a na tym KTG żadnego skurczybyka? nawet na 30%? ja miałam od 27 tc skurcze na 30-40 a po 30 tc to już ciągle 50-60 (i dlatego miałam wtedy zagrożenie i podtrzymanie)
i kiedy kolejne ktg?
asia90
90 to Twój rocznik? to chyba będziesz tutaj najmłodsza
i w ogóle szybciutko się na drugie zdecydowałaś
faaaajno!
ja miałam przeboje straszne z kolkami przez pierwsze 6 m-cy... normalnie tragedia, niestety pomogło tylko odstawienie od cycka
nbie działały żadne masaże, krople, diety itp.
an
skoro i tak nic nie robisz, no to co ci szkodzi, rozsiądź się wygodnie i odpocznij
...
marciaa
widzę, że niezły sajgon z tym nocnikiem, jeeeeny jak ja sie boje nauki nocnika u Emi... a jeszcze jak czytam o waszych "przebojach" to już całkiem.
tygrynka
zdrówka
krklisz
a na tym KTG żadnego skurczybyka? nawet na 30%? ja miałam od 27 tc skurcze na 30-40 a po 30 tc to już ciągle 50-60 (i dlatego miałam wtedy zagrożenie i podtrzymanie)
i kiedy kolejne ktg?
asia90
90 to Twój rocznik? to chyba będziesz tutaj najmłodsza
ja miałam przeboje straszne z kolkami przez pierwsze 6 m-cy... normalnie tragedia, niestety pomogło tylko odstawienie od cycka
an
skoro i tak nic nie robisz, no to co ci szkodzi, rozsiądź się wygodnie i odpocznij
w pracy roboty na 12 a nie 8 h... w domu popołudnia tez za krótkie... wczoraj np. tak sie Kamil super bawił, ze miałam niezłą histerie jak przyszła pora na spanie... masakra....musiałam przy nim siedzieć przy zasypianiu bo nie mógł sie uspokoić - przygotowywanie do spania, przebieranie wszystko z płaczem.....cud, ze sąsiedzi nie zapukali.......
Za to soku jabłkowego wypija w ciągu dnia z 3 butle. Za to Zosia bez dwóch porcji mleka w ciągu dnia się nie obędzie.