nie poddam się tak łatwo, chociaż psychicznie brakuje mi sił. Do piątku wytrzymam jeszcze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
25 czasami 24dniKochana a moze owulacja sie przesunela? Ja mialam przez to ciaze 2 tyg mlodsza.
Beta mi cały czas rosla duzo
Jakie masz cykle?
W 9 tyg moj synek mial 2 cm
Ola mogło by tak być ale nie uważasz że przy becie ponad 70000 powinno być widać serduszko? Ciąża mogła by być młodsza ale dlaczego w takim razie po tygodniu praktycznie nie było przyrostu zarodka? To są bardzo niepokojące objawy i przypuszczam że dlatego lekarka kazała się nastawić na najgorsze.Kochana a moze owulacja sie przesunela? Ja mialam przez to ciaze 2 tyg mlodsza.
Beta mi cały czas rosla duzo
Jakie masz cykle?
W 9 tyg moj synek mial 2 cm
Dziewczyny proszę o wsparcie i opinie, bo od soboty głupieje. OM 25.01, według tego zaczynam 8 tc
Pierwsze USG w 6 tyg, nie było słychać serduszka, zarodek 3,8mm, HCG na tamten czas w normie. Po tygodniu kolejne USG, kruszynka nadal nie ma serduszka, urosła o 1 mm.
Wczoraj lekarz zalecił badanie HCG co dwa dni, w sobotę 17.03 total hcg 77006, 19.03 total hcg 87513, kolejne sprawdzę jutro. Czekać na poronienie - taki komunikat od gin. jestem załamana