Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
teoretycznie jeszcze jest szansa. Jak długie masz zwykle cykle? Zrób jutro test z porannego moczu.Witam, czy jest jakakolwiek szansa na to że jestem w ciazy? Owulacja 16 dzień cyklu (potwierdzona testem dzień wcześniej) betaHCG w 27 dniu cyklu 2,3. Dziś 29 dzień cyklu. Nie czuje żadnych dolegliwości związanych z nadchodzącym okresem. Czy jest jakakolwiek szansa że jednak jestem w ciąży?
28-31. Test z moczu w poprzedniej ciazy wyszedł mi dopiero w 5 tyg. Gdy hcg we krwi miałam 2000. Ciążę niestety straciłamteoretycznie jeszcze jest szansa. Jak długie masz zwykle cykle? Zrób jutro test z porannego moczu.
do zagnieżdżenia dochodzi między 6 a 12 dniem od owulacji, dopiero wówczas zaczyna rosnąć beta. Wiec teoretycznie szansa jest że beta 2,3 z 11 dpo była tą startową. Jeśli testy z moczu Ci nie wychodzą, to cóż… jakkolwiek nie lubię odpowiedzi pt. „Zrób betę” to chyba tu nic innego nie pozostaje28-31. Test z moczu w poprzedniej ciazy wyszedł mi dopiero w 5 tyg. Gdy hcg we krwi miałam 2000. Ciążę niestety straciłam
Dziekuje Ci za odpowiedz. Poczekam do przyszłego tyg i jeśli sprawa sama się nie wyjaśni to zrobie bete jeszcze raz. Najgorsze jest to czekanie...do zagnieżdżenia dochodzi między 6 a 12 dniem od owulacji, dopiero wówczas zaczyna rosnąć beta. Wiec teoretycznie szansa jest że beta 2,3 z 11 dpo była tą startową. Jeśli testy z moczu Ci nie wychodzą, to cóż… jakkolwiek nie lubię odpowiedzi pt. „Zrób betę” to chyba tu nic innego nie pozostaje![]()