Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiadomo tylko, że beta nie przyrasta prawidłowo.Bardzo wczesna ciąża. W sobotę 57 a dziś po 72 h tylko 89. Czy szykować się na najgorsze?
Ja o takim nie słyszałam a na pewno już nie na początku ciąży.Zdarzały się takie sytuacje że jeszcze normalnie sobie wzrosła?
Betę bada się co 48 h i wzrost musi mieć minimum 66 %.Chyba tak właśnie jest gdy chcemy czegoś za bardzo….oczywiście powtórzę badanie i dorzucę progesteron, ale wstrzymam się do czwartku. Ile tak naprawdę powinna wzrosnąć beta w takie 72h…?
Nie trzeba co 48 h. Można zrobić po 72 h. Wtedy przyrost musi być minimum 112 %.Betę bada się co 48 h i wzrost musi mieć minimum 66 %.
Ja kojarzę taki przypadek tu z forum i to niedawno, nie pamiętam szczegółów ale na pewno przyrosty byly za małe a jednak finalnie zarodek z serduszkiem.Zdarzały się takie sytuacje że jeszcze normalnie sobie wzrosła?
To fakt.Nie trzeba co 48 h. Można zrobić po 72 h. Wtedy przyrost musi być minimum 112 %.