reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest tutaj 2 kreska wyszla po 7 minutach chcialam wyrxucic ale cos mi wpadlo w oczy

Wiem ze wyniki po czasie są niewiarygodne ale jakąś mała nadzieja sie pojawiła do tego klucie w piersiach ostatnio plamienie bardzo delikatne prawie nie widoczne 8 i 9 grudnia cały czas chce mi sie spać @ ma przyjść jutro

Załączniki

• IMG_20241213_110536.jpg
    IMG_20241213_110536.jpg
    811 KB · Wyświetleń: 383
  • IMG_20241213_110654.jpg
    IMG_20241213_110654.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 197
reklama
Ja zrobiłam tydzień przed okresem test. Wyszedł biały , zostawiłam na szafce i pobiegałam do pracy. Wróciłam patrzę a tam druga blada kreska, więc mówię sobie wiem ze się nie odczytuje ale dla pewności zrobię jeszcze jeden. Zrobiłam drugi od razu - po południu , 7 dni przed okresem, i wyszła ledwo widoczna kreska już w czasie 3 min może :) dziś wchodzę w 13 tydzień :)

Ja zrobiłam tydzień przed okresem test. Wyszedł biały , zostawiłam na szafce i pobiegałam do pracy. Wróciłam patrzę a tam druga blada kreska, więc mówię sobie wiem ze się nie odczytuje ale dla pewności zrobię jeszcze jeden. Zrobiłam drugi od razu - po południu , 7 dni przed okresem, i wyszła ledwo widoczna kreska już w czasie 3 min może :) dziś wchodzę w 13 tydzień :)

Bo nie ma znaczenia ile jesteś przed okresem tylko ile dni po owulacji 🤷‍♀️

Czyli miałaś szybciej owulacje i nie zrobiłaś testu tydzień przed "planowana miesiaczka". A możliwe że zrobiłaś 4 dni przed miesiączka. Nie ma znaczenia, że miałaś dostać okres za tydzień. Widocznie w tym cyklu gdzie zaszłaś miałabyś krótszy cykl i miałaś szybciej owulacje.
I nie mówię tego z złośliwością. Tylko chcemy żeby Przyszłe pokolenie wiedziało, że w ciążę zachodzi się w dniu owulacji a nie dzień czy tydzień przed miesiączka...

Gratuluje 2 trymestru!
😍

reklama
A nie możesz po prostu powtórzyć testu?
Moim zdaniem test jest nieważny. Osobiście u mnie kreska albo wychodziła od razu albo wcale. Nawet jak była bardzo jasna.

Do góry