reklama

czy jest w ciąży?

Cześć zwracam sie do was z prośbą o pomoc mianowicie moja dziewczyna wczoraj zrobila testy ciazowe wczesniej nie mowila mi o żadnych objawach w sumie sam nie zauważyłem u niej jakis zmian a nie raz pytalem okres akutalnie jej sie spoznia 2 dni ostatnie współżycie w którym ,,mozliwe,, ze mogło do czegos dojść było tydzien max 10 temu i teraz jest pytanie od prawej pierwszy test wskazał wynik pozytywny nastepne dwa negatywny pytanie jest w ciazy? prosze pomóżcie bo sie stresuje
116461544_302380874450374_6628875232773879920_n.jpg

reklama
reklama
Dziewczyna dzis dostała okres mozliwe ze testy pokazywaly wynik pozytywny bo ma problemy z nerkami i zażywa leki kiedys doktor tez mowil ze duze prawdopodobienstwo ze jest w ciazy a to wynikało z choroby nerek i sam potwierdził ze moze to byc to albo druga opcja no nie wiem krwawienie jest obfite i mówi ze na pewno okres, zobaczymy jak po upływie bedzie sie czuła i czy beda jakies zmiany.

W ciąży może pokazać się okres myślący z plamieniem z ważnym z poronieniem albo wiązanym z tornielem itp.
Niech szybko zapisze się do Ginekologa.
Też może być tak że testy byky trafne i pokazały wynik pozytywny nawet jak nie jest w ciąży.
No nie wiem z tego czytalem plamienie wtedy nie jest zbyt obfite i trwa 3 dni i przy tym nie ma wiekszych dolegliwosci a ona jest strasznie nieznosna i ja boli brzuch jak przy normalnym okresie.
Sugerujesz ze testy mogłby być zle?

Dziewczyna dzis dostała okres mozliwe ze testy pokazywaly wynik pozytywny bo ma problemy z nerkami i zażywa leki kiedys doktor tez mowil ze duze prawdopodobienstwo ze jest w ciazy a to wynikało z choroby nerek i sam potwierdził ze moze to byc to albo druga opcja no nie wiem krwawienie jest obfite i mówi ze na pewno okres, zobaczymy jak po upływie bedzie sie czuła i czy beda jakies zmiany.

Testy pozytywne nie wyjdą przy chorych nerkach, co najwyżej przy nowotworach nadnercza lub jajników. Leki też nie wpływają na wynik.

Ciąża jest / była. Okres to albo plamienie implantacyjne albo poronienie.
Też w ciąży nie miałam większych objawów (zresztą u Was na nie za szybko), plamiłam i brzuch bolał jak na okres - to typowe we wczesnej ciąży :)

reklama
Testy pozytywne nie wyjdą przy chorych nerkach, co najwyżej przy nowotworach nadnercza lub jajników. Leki też nie wpływają na wynik.

Ciąża jest / była. Okres to albo plamienie implantacyjne albo poronienie.
Też w ciąży nie miałam większych objawów (zresztą u Was na nie za szybko), plamiłam i brzuch bolał jak na okres - to typowe we wczesnej ciąży :)
Raczej plamienie implantacyjne odpada jeśli przed tym plamieniem /krwawieniem testy wyszły pozytywne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry