Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak możesz . Pewnie będzie w granicach ok 20 -30 i potem przyrost po 48-72 h. I jeśli nie będzie niepokojących objawów to wizyta za ok 3 tyg. Trzymam kciuki.Hej, dziś jest 11DPO - zrobiłam test i jest blada kreska. Pytanie czy już dziś powinnam pójść na betę z krwi ?Zobacz załącznik 1588158
To bardzo naturalna reakcja. Jeśli zauważa się kreskę na teście ciążowym, zwłaszcza jeśli chce się być w tej ciąży to jest ma się tą nadzieje. Ja trzymam kciuki mocno, żeby beta była jak najbardziej pozytywna!Czy to normalne,że się stresuje jak cholera? Najbardziej tym,że beta z krwi wyjdzie ujemna i cała radość się skończy![]()
Czy to normalne,że się stresuje jak cholera? Najbardziej tym,że beta z krwi wyjdzie ujemna i cała radość się skończy![]()
Beta 41.1jestem w takim szoku
mąż będzie dziś w większym - mimo starania się chyba żadne z nas nie sądziło,że dziś będzie taka wiadomość
czy mam iść powtórzyć betę w poniedziałek?