reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama bralam wg rad Airfix od.dnia.zakonczenia @ co 2 dzien 1 tabletka az do owu a po owu juz 1 dziennie bo acard pomaga ogolnie w ukrwieniu macicy i implantacji:-)

W ogole dziewczyny moje cialo.jest niesamowite doszlam do tego wczoraj 7 lat temu jak zaszlam w ciaze ostatnia @ mialam 24.06 owulacje 7.07 a termin na 1.04 teraz ostatnia @ 24.09 owulacja 7.10 a termin 1.07 hahahaha.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dlatego ja też próbuję jutro zrobić test, żeby chociaż z 2h nie sikać wcześniej jak przy teście owu. A twój ,,plemnikodawca'' też brał suplementy jakoś ?

Mój to był nafaszerowany, bo brał tak jak ja max dawki, a jeszcze w kółko je nabiał kilogramami dziennie. Strasznie lubi od roku. Ja tak średnio, raczej się zmuszałam i to bardziej słodkie z kawałkami czekolady i mleko, bo już mnie mdliło ... za dużo. ;)
Oby ten śluz zadziałał. ;) Bo ja coraz bardziej nie wierzę w swoje możliwości dziewczynkowe i już wyobrażam sobie wypady i wycieczki z dwoma chłopcami. Moja znajoma starała się o chłopca, ma dziewczynkę, przeżyła rozczarowanie i mi się udzieliło. :(

Ja z kolei poprzednio się dowiedziałam o ciąży w swoje urodziny, a teraz męża. ;)

Ostatnia edycja:
Polcia nie moj nic nie bral:-) ja rozczarowana nie bede na pewno chcialabym corke ale juz.mi to.obojetne:-) moja siostra bedzie w styczniu rodzic chlopca i w sumie mysle ze fajnie by miec tez chlopca mieli by super kontakt ze soba jak tacy blizniacy:D razem do klasy itp.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka polecaja ten miernik Hanna instruments HI 98103 ale o cienkiej koncowce, ja nie moge go teraz nigdzie znalezc... Teraz sa te z zabudowana dioda i tam ciezko sluz umiescic... Ja kupilam inny i sobie oblupalam obudowe ta plastikowa zeby dioda wystawala po za obudowe, zeby mozna sluz nakladac tam bo te mierniki sa do cieczy zadadniczo a sluzu nie ma az tyle by zanuzyc cala ta koncowke wiec ja sobie przerobilam pod swoje potrzeby ;)

Antonia to tak na żarty było. Mam nadzieję, że nikogo nie urazilam.;)
Maziajka też się trochę nastawiamy na chłopca, wiadomo że źle nie będzie i tak planuje 3 dziecko, ale fajnie jakby była córką i już bez presji planowania płci.

Polcia No ja tez chciałam bardzo druga dziewczynkę. Teraz jak mam dwóch chłopców i chcemy trzecie planować to przeraża mnie troszke ze duże prawdopodobieństwo trzeciego syna No ale niestety nie mozna wybrać. Sama baba w domu pewnie będę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie
Teraz tak czytam o prawidłowym pH pochwy. Piszą ze powinno byc w granicy 3,5-4,5 czyli kwaśne. Przy wyższych sa infekcje. To czemu niby mamy sie suplementowac skoro norma jest wlasnie taka jaka przy staraniach na dziewczynkę? Czy pH sie zmienia w okolicy owu?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry