reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

My też musieliśmy wybrać imię żeby pasowało i w Polsce i Anglii . Został więc Bruno i nikt nie ma problemu z wymową i nie przekręcają, choć jest to starogermańskie imię . Mnie podobał się Borys ale starszy syn i moja mama mówili , że to imię dla psa ;) .
Dla chłopca podoba mi się Franio, Kajtek:) Dla dziewczynki Sara ale mój mąż nie bardzo .
Mam od wczoraj straszną migrenę , może znacie jakieś sposoby domowe na walkę z nią . W ciąży można tylko paracetamol a ja mam na niego uczulenie i się męczę :(.
Ogólnie jakoś dzień zaczyna się do dupy. Przy podcieraniu miałam trochę krwi w sluzie :( . No nic jak przejdzie migrena to jakoś się ogarnę ;)

reklama
Rozmawialam dziś z moją mamą i mówię ze kupilsimy pierwsza sukieneczke. A Ona ze nie powinno się kupować przed narodzeniem dziecka ubrań bo jest taki zabobon. Ale mnie wkurzyla... przy synku od 20tc kupowałam ubranka. A resztę wyprawki koło 35 tc. A teraz mi mówi ze mam nic nie kupować bo przy drugim dziecku nic się nie kupuję..no świetne podejscie.
Wreszcie chciałabym cieszy się ciąża...a nie co chwila stresować. A ta mi taki tekst mówi. Az płakać mi się chce :(

Ja w 4 miesiącu kołyskę kupiłam i tak do końca ciąży po trochę wszystko komletowalam ale ja zawsze na przekór wszystkim zabobonom na złość robiłam bo w to nie wierzę. Teściowa tylko sie stresowała i mi dogryzala ze nie powinno się kupować.

Eleena spokojnie sobie wszystko kompletuj bo później nie będziesz miała na to siły jeszcze jak termin masz w letnim czasie to ciężko w 9 miesiącu chodzić po sklepach ja przynajmniej tak miałam. Torbę reż wcześniej Spakowałam.

Antonia -z racji ze mi się teraz nie udało , to myślę za 3 podejściem obiore metodę - tydzień postu i 2 dni przed strzał jeden i cały czas zakwaszanie z miernikiem ph , i ewentualnie O+12, niby 2 dnia jest więcej plemników męskich także ja bym chyba jeden złoty strzał robiła aniżeli kilka :), no i oczywiście już mam plan obniżać testosteron u mojego tylko czekam na opis Airfix :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry