reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny
Ja ostatnio ciężko mam w pracy, że nawet tu nie miałam czasu zajrzeć.
Katja gratulacje ! Dobrze,że wszystko ok.
Antonia powodzonka w staraniach:) ja też dziś akurat płodnie: brzuch boli jak na owulację, śluz płodny, test pozytywny, a mężusia brak:( Akurat jak objawy jednoznaczne to go nie ma ;)
Zdrówka dla reszty zaciążonych i powodzenia dla planujących :)

reklama
Arya super !! Fajnie ze siostrze sie udalo. Mnie mdlosci mecza a to dopiero poczatek... :) w 16 tyg wczoraj kolezance dr powiedzial ze na bank chlopiec :) wiec moze dowiesz sie predzej ??
Monia dziekuje ❤️Antonia Sciskam !

Dziewczyny a co u Millo? Wiem , ze czeka na mężą a czy On nie miał wracać w grudniu czy cos takiego? Chyba się nie poddała ?

No rzeczywiscie cicho jak makiem zasial ja ostatnio.mialam.schize ze moja dzidzia umarla bo mnie cycki przestaly bolec i 2 dni nie czulam.zadnych nudnosci ale czlowiek glupi...!!

Teraz cycki bola ale juz nie az tak jak wczesniej a mdlosci tez powrocily jutro wizyta!!!!!

010igov3fkey3mez.png

reklama
Elena jutro bede na wizycie to sie dowiem chyba za jakies 2 tygodnie tylko nie wiem czy u mnie w przychodni robia czy bede musiala gdzie indziej.

010igov3fkey3mez.png

Do góry