reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie, staramy drugi cykl Czyli króciutko, próbujemy wstrzelić się w dziewczynkę bo mamy asymetrię w rodzinie z przewaga na chłopaków Mam 37 lat i to będzie moja czwarta ciąża, przyjmiecie mnie na przeszkolenie ? Próbuje ogarnąć wątek ale cieżko mi idzie

reklama
Miciurka ja wlasnie w odstep nie wierze mysle ze tu glownie chodzi o geny faceta moj ma 2 siostry zadnego brata no i te jego oslabione jaja:D albo moze nie chodzi o nic i po prostu tak jest?

Ja z suplementow bralam castangus, wapno swansona, mg, kwas foliowy , wit C i wit B6 , acard.Wiec tez tego nie malo bylo a ph u mnie zawsze na granicy 4.0- 4.5 sylku nie uzywalismy juz od 3 miesiecy bo chyba za mocno zakwaszalam.

Miciurka i tez jestem w szoku ze to juz !!! Serio pamietam jak test robilas!

010igov3fkey3mez.png

Witajcie, staramy drugi cykl Czyli króciutko, próbujemy wstrzelić się w dziewczynkę bo mamy asymetrię w rodzinie z przewaga na chłopaków Mam 37 lat i to będzie moja czwarta ciąża, przyjmiecie mnie na przeszkolenie ? Próbuje ogarnąć wątek ale cieżko mi idzie
Witamy [emoji1]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleth witaj:-) oczywiscie ze przyjmiemy ale tak na.prawde zlotej rady nie ma!:-)

010igov3fkey3mez.png
Witamy ale w skrocie powiemy tak. Diety, odstepy, zakwaszanie , nie poprawianie w czasie se ks u, oslabianie plemnikow i niewiem co tam jeszcze. Owulacja +12 godzin. My tu juz przerobilysmy wszystko. Praktycznie ostatecznie konczylo sie na tym ze jak wyszlo tak wyszlo, kazda cieszyla sie ze poprostu w koncu jest w ciazy. Byly i takie co spelnily na 100% warunki a i tak jest chlopiec. Chyba jednak kwestia przypadku. Ale probowac mozna :) podam
Ci link do strony o diecie.

Leeleeth, witaj I powodzenia. Antonio już nie będziesz sama a wierzę, że w tym cyklu będzie dzidzia.

Millo, GRATULUJĘ ☺️☺️☺️ a jeszcze niedawno pisałaś, że nic z tego nie będzie hihi. Z reguły z "nic z tego nie będzie" są dzieci ;). Bardzo się cieszę zwłaszcza, że masz męża na "pożyczkę" :).

Aż miło czytać z rana takie wieci☺️

Leeleeth witaj:) rozumiem ze masz 3 synow?

Arya no powiem Ci ze w tym cyklu to juz w ogole nic nie przyjalo dziewczynce.Wzielam go na straty od razu..nawet orgazm byl haha takze jak bd z tego dziewczynka to bedzie cud nad cudem:)
Zrobilam rano bete.O 14 wynik <boi sie>

reklama
Millo trzymam kciuki za bete! A w sb dasz rade gdzies zeobic by sprawdzic przyrost?

Boze musze sie za sprzatanie wziazc a tak mnie kregoslup boli:-( a jutro uszka jedyne 300 szt,

010igov3fkey3mez.png

Do góry