reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
a Pati właśnie chyba na samolota:-), ale na 100% nie jestem pewna
tak mi się wydaje, że to właśnie wtedy było ale uciąć się nie dam:-):-)
tylko w sumie na dziewuszkę, to i tak trzeba wcześniej te 2-3 dni, więc to chyba też mozna łyżeczkę albo od tyłu, bo one szybko wpłyną i będą tam sobie spokojnie czekały na owulkę:-)
tak mi się wydaje:-)

ano widzisz Sylwia kiedyś i przerywane i żywioł i bez problemu, a teraz opory nas spotykają jakieś:baffled:

te to mają mega driny:-):-):-)

A moze teraz to nie nasza wina i tyłozgiecia tylko ruchliwosc naszych M mniejsza?
Dobra ja tez brykam spac..i utulic sie w tors ;)))))
Buziaki
Spokojnej Nocki Szalone :)))))

a ja też siedzę z laptopem w łóżku,ciepło mi już od niego na kolanach:-):-)mój już chrapie wrrrrr:wściekła/y:
zaraz mu tymi dwoma mazaczkami nochala zatkam, może się uspokoi, narazie to gwizdam czasem:-):-)
Czarodziejka nam się już upiła bo się nie oddzywa:-p:-p:-):-)
Sylwuś kolorowych kochana:-):-) na kaca dobry rosołek rano hehe:-):-):-) buziaki:-)

Ostatnia edycja:
się nałozyłyśmy Czarodziejko:-):-):-)kolorowych ryba, do jutra:-)buziaki:-):-)
ja właśnie też uciekam bo rano dupsko będzie ciężko zwlec z łóżka:-)
kolorowych kochane-buzia:-)

Znowu impreza i znowu beze mnie :-:)wściekła/y::-:)wściekła/y:

Ale za to BEti tego drina co wkleiłas to ja w realu i to w tym barze co na zdjęciu jest piłam ...to słynny BAR MAX w Jastrzębiej Górze...o matko laski co tam sie dzieje!!!!!!!!!!!!!!! Jakie driny i jacy fajni ludzie....jeżdze tam od kilku lat i zawsze juz będę ....bo się z tymi wszystkimi barmanmi tam zaprzyjaźniłam.....OJ jakbyśmy sie tam zebrały to ...wole nie mysleć...

Ja dzisiaj całą noc walczyłam z bólem głowy....nie chciałam nic brac...tak na wszelki:sorry::sorry::sorry:...

Ale teraz ciut lepiej ....

ANIAN witaj :)
to co ??? KAWUSIA?????

reklama
Witam Dziewczynki :-) Ja na porannej herbatce.........
Niedługo wychodze na uczelnie więc poczytam Was za te dwa dni jak tylko wróce.
Humor mi się z rana popsuł gdy zobaczyłam że dostałam jasnobrązowych plamień....:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-:)-( Nie wiem czy to po tej luteinie?? Ale nigdy jeszcze tak nie miałam że 6 dni po owu jakies plamienia, tak jakby zbliżał się okres........:-:)-:)-( Nie wiem już chyba mi się tam wszystko w środku rozrgulowało............Pozdrówki

Do góry