reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A mnie jajnik teraz napierdziela, jeszcze muszę małaża przydusić do materaca :-p, to może jakieś świeże XY dolecą... źle wyliczyłam, niech cierpi ;-):-D

KOLOROWYCH SNÓW

ale jeżeli serduszkowanie poprawisz bliżej owulki a najlepiej w samą owulke to i tak chłopaczki maja większą szanse,więc nic straconego :tak::-D:tak:

dzien dobry :tak: i miłej soboty życzę :tak::-D;-)

reklama
Dziewczynki i ja Was witam dzisiaj ...juz w lepszej formie....choc jeszcze sie troche czuje jak po wyrzynaniu.....

NIe wiem od czego to ale maskara jakas ....

Popijam kawkę ...kto chętny?

Jarzębinko witaj kochana ...dla Ciebie herbatka z rózy...może być???

Witam kobietki i za chwile niestety znikam, praca wzywa...
Ale przywitac sie zdaze:-)

prototyp masz poniżej na zdjęciu... ;-):-D
Jednak bez monitoringu, to jak we mgle... :tak:
Ptasiorku-to piekny prototyp, masz racje, jak cos to zamiana:-DAle Ty masz wieksza szanse na chlopca niz ja na dziewczynke, ale zobaczymy:tak:

Dzis mam wielkiego lenia, podejrzewam, ze nie bede miala wielkiej ochoty rozmawiac z klientami, aby do 21ej, jakos zleci...;-)

Was witam dzisiaj ...juz w lepszej formie....

anufifi, ciesze sie bardzo, ze juz lepiej sie czujesz:-D. Wypij za mnie kawke, bo ja juz nie zdaze.

U nas pogoda beznadziejna, nawet nie barowa tylko lozkowa-szaro, pochmurnie, jakby mialo padac...Ja najchetniej bym z wyrka nie wychodzila, ale juz teraz musze zwijac sie na autobus i isc popracowac. Milego dnia am zycze i do wieczorka Kochane!

Ptasiorek Jarzębinko witajcie cieplutko:-)
Jarzębinko jak się czujesz?:-)
Royanna to gdzie Ty pracujesz?
Anufifi super,że głowa już nie boli:tak: widziałam dziś temp, wystrzeliłą Ci w górę nieźle kochana:-):-):-)
Czarodziejko gdzie zwiałaś?:-):-):-)
Sylwia chodź na kawusie:-)

a mi w sumie mężuś dziś przyniósł kawusie ze śniadankiem do łóżeczka i tak mi smakowała,że nawet nie wiedziałam kiedy ją wyżłopałam:-):-) więc poszłam po następną:-):-):-)
jak tam sobota kochane?:-)
jakieś plany na dziś?:-)

Ostatnia edycja:
Hej Beti...ja sie krzątam po domu i próbuje cos zrobic ale chwyciałm jakiegos doła chyba ..bo jakas skołowana jestem i nie mam werwy,,,,a popołudniu idziemy z Filipkiem i męzusiem do kina na Madagaskar ...moze sie troche wyluzuje....

Anufifi kochana moja

zakopiemy doła, one niedobre są, ale czasem każdy je musi przejść i nic na to nie poradzimy, Madagaskar Ci humor napewno poprawi:tak::-):-):-)opowiedz czy wart obejrzenia:-):-)
ja wczoraj latałam po domu i sprzątałam, a dziś chyba też już lenia załapałam:-)
moja rybka ikrę złożyła, a inne ryby pozjadały jej dzieci:wściekła/y: to jest dopiero niesprawiedliwość:-(

Ostatnia edycja:
reklama
o te wredne jedne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja sie wziełam za dokładniejsze porzadki bo chyba to mnie dlazniło ze wszystko na wierzchu...chętnie bym połowe rzeczy wywaliła co do mnie nie podobne bo ja z natury chomik jestem
w szafie chyba tez zrobie czystki bo nie ma sie co oszukiwac długo jeszcze nie schudne...
właśnie sobie podówjnie posłodziłam kawe...aaaaaaa:baffled::baffled::baffled:

Do góry