reklama
aleksandra_kow
Fanka BB :)
Część Mikallo 
Ja też jest tu nowa, mam 29 lat i synka który w maju będzie miał 3 latka
Do pary marzy mi się córeczka
Ja też jest tu nowa, mam 29 lat i synka który w maju będzie miał 3 latka
Do pary marzy mi się córeczka
ana.
@Mikallo a jakis plan na ten cykl opowiadaj
@aleksandra_kow witaj równiez, bo sie chyba nie przywitałam, pierwszy cykl ?
@aleksandra_kow witaj równiez, bo sie chyba nie przywitałam, pierwszy cykl ?
Mikallo
@Mikallo a jakis plan na ten cykl opowiadaj
Plan już został zrealizowany ;P 05.03 test owulacyjny wyszedł pozytywnie, 06.03 wieczorem miałam ból brzucha jak na owulację i 7.03 w 14dc poszły starania. Tylko w jeden dzień ale zobaczymy
Obecnie jestem w 20 dniu cyklu (6 dni po owulacji) i 17.03 zamierzam testować- może beta? Zobaczymy
Aleksandra_kow to mamy podobną sytuację
Elenaa
Moja w 21 tc była ułozona miednicowo, w 24 tc była tez poprzecznie, a juz w 29 tc była już główkowoA ja dzisiaj mialam wizyte, mala jest bez watpliwoscia laska , lekarka tylko przylozyla glowice i juz widzialam cipkelezala rozkroczona
lezy poprzecznie dalej i do tego twarza do brzucha dlatego tak czuje mocno ruchy do tego lozysko na tylne scianie no i mam niezle wrazenia.Mam nadzieje ze sie obroci bo poprzeczne nie jest dobre dla bioderek a poza tym bedzie mega bolec
musze brac magnez bo tak mnie kopie ,ze macica sie stawia nie jakos czesto czy cos ale lepiej dmuchac na zimne.Poza tym ok wszystko pozamykane :-)
![]()
także Twoja jeszcze ma czas, spokojnie.
A czemu będziesz miała cc?
aleksandra_kow
Ana,maikallo - staramy się od listopada więc w sumie krótko bo od stycznia okres mi się zatrzymał :/ ale w międzyczasie miałam infekcje i byłam na antybiotykach ale lekarz powiedziała że nie muszę robić przerwy w staraniach. Okres się nie pojawiał ale niestety to nie z powodu ciąży teraz musiałem brać tabletki na wywołanie i jak tylko mi się okres skończy zaczynam działać
Maikallo- to może się udało
czy przygotowywalas się jakoś na chłopca? A wcześniej na dziewczynkę? 
Maikallo- to może się udało
ana.
@Mikallo a to nie za pozno na starania dwa dni po tescie owul. ? a mierzysz temp?
@aleksandra_kow to owocnych starań
@aleksandra_kow to owocnych starań
Maziajka super wiadomosci. Noi dobrze by bylo gdyby mala sie obrocila i nie robila mamusi klopotow.
Mikallo , aleksandra witajcie.
Mikallo 2 dni po pozytwnym tescie to chyba troszke za pozno.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mikallo , aleksandra witajcie.
Mikallo 2 dni po pozytwnym tescie to chyba troszke za pozno.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mikallo
Maikallo- to może się udałoczy przygotowywalas się jakoś na chłopca? A wcześniej na dziewczynkę?
![]()
Zarówno przy pierwszych staraniach jak i teraz chcieliśmy ustrzelić chłopca
Teraz po prostu staraliśmy się ustrzelić w dzień owulacji oraz moja dieta kilka miesięcy przed staraniami była bogata w sód i potas. Zobaczymy.
Innych przygotowań nie czyniliśmy bo mieliśmy rozpocząć starania od maja ale w przeddzień owulacji zdecydowaliśmy się przyśpieszyć działania
A ty poczyniłaś jakieś kroki by synek miał siostrę?
Podziel się: