reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Patrycja no to chyba nie ciza bo tyle dpo to juz by w poludnie wyszedl test.

Andzelisia Mikalo[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Antonia jak stres przed prenatlnymi to juz niebawem:-)
Prenatalne w sobotę czyli w sumie tydzień :-) mam nadzieję że wszystko dobrze i zdrowo. No i po cichu liczę że płeć już będzie wiadomo :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

czyli nadal sa nadzieje :) to dziewczyny trzymam kciuki mocno :)
@Mikallo dobrze, ze robisz badania, ja nie karmie nie cale 3 mce i nic mi nie leci juz, jestem ciekawa jak tam ci wyjda wyniki. moze jutro rano malutki bladzioszek bedzie :) w koncu dzis dopiero 10 dpo jest.

czyli nadal sa nadzieje :) to dziewczyny trzymam kciuki mocno :)
@Mikallo dobrze, ze robisz badania, ja nie karmie nie cale 3 mce i nic mi nie leci juz, jestem ciekawa jak tam ci wyjda wyniki. moze jutro rano malutki bladzioszek bedzie :) w koncu dzis dopiero 10 dpo jest.
Zobaczymy czy jutro test cos pokaze, nie nastawiam sie. Badania zrobie we wtorek, bedzie mi latwiej logistycznie to rozwiazac i moze wtedy zrobie tez bete :) Wizyte u ginia mam dopiero w czwartek wieczorem, wiec nie bede sie spinac.
Mi mleko lecialo z piersi jeszcze jakies 1,5 roku po zakonczeniu karmienia ale ja dojna krowa bylam bo z jednej piersi odciagalam nawet 380ml i to 3 razy dziennie plus karmienie! Musialam tak robic ze wzgledu na leki, ktore bralam, ale moja laktacja to oddzielny, dlugi temat :) Badz co badz lekarz stwierdzil, ze to normalne, ze tak dlugo mam pokarm po odstawieniu. Ponoc niektore kobiety tak maja. Przed ciaza mialam robione usg piersi i wszystko bylo ok. Pozniej przy zwiekszonym stresie tez czasem kropelka poleciala ale nie tyle co wczoraj. Coz warto sprawdzic.

Mikallo a ty testujesz testem o czulosci 10 czy 25???
10 ale mam tylko pinktesty i one ponoc mimo duzej czulosci pozniej wychodza. Sasiadce test o czulosci 10 nie wyszedl a o czulosci 25 pokazal bladzioszka i badz tu madry :) Jutro kupie quuix test, jak dla mnie najlepsze :)
A Ty jakiego testu uzyjesz? Tez o czulosci 10? Gotowa na testowanie? :) Kto jeszcze jutro testuje?

A u mnie tak wyglada test az go rozebralam bo myslalam ze to swiatlo mi sie odbija.wczoraj testowalam czuloscia 10 i nic nie bylo a dziś 25 i jakis cien cienia widac.nie wiem czy na zdj tez bedzie widac.A moze tam nic nie ma tylko w miejscu tej kreseczki ja cos widze sama nie wiem...

reklama
Do góry