reklama
Monia0281
Fanka BB :)
Hej dziewczyny,
Imama trzymam mocno kciuki, dobrze będzie kochana. Kurcze, ale stres po urlopie
Może rzeczywiście masz tak jak Twoja mama z Tobą. Odpoczywaj, miejmy nadzieję że się wszystko ustabilizuje.
Antonia super, że dzidzia zdrowa, to najważniejsze. Następnym razem może się pokaże
Maziajka dobrze że z ciśnieniem już się ustabilizowało i dzidzia jaka duża już
A ja dziewczyny ostatnio przeżyłam szok. W sobotę ktoś dzwoni o 6 rano, otwieram, a to mój mąż przyleciał na weekend. Chciał mi zrobić niespodziankę, wiedział że mogę mieć płodne w tym czasie i przyleciał. W południe wyszedł mi test owu pozytywny i wieczorem zadziałaliśmy i jeszcze w niedzielę rano. Kurcze nie wiem czy coś z tego będzie, ale na razie jestem szczęśliwa, że w ogóle była szansa w tym miesiącu
Teraz pozostaje tylko czekać
Imama trzymam mocno kciuki, dobrze będzie kochana. Kurcze, ale stres po urlopie
Antonia super, że dzidzia zdrowa, to najważniejsze. Następnym razem może się pokaże
Maziajka dobrze że z ciśnieniem już się ustabilizowało i dzidzia jaka duża już
A ja dziewczyny ostatnio przeżyłam szok. W sobotę ktoś dzwoni o 6 rano, otwieram, a to mój mąż przyleciał na weekend. Chciał mi zrobić niespodziankę, wiedział że mogę mieć płodne w tym czasie i przyleciał. W południe wyszedł mi test owu pozytywny i wieczorem zadziałaliśmy i jeszcze w niedzielę rano. Kurcze nie wiem czy coś z tego będzie, ale na razie jestem szczęśliwa, że w ogóle była szansa w tym miesiącu
Imama
Dzięki dziewczyny. Ale raczej z tego nic nie będzie. Leci ze mnie nadal do tego już ze skrzepami. W czwartek się okaże ale powoli się nastawiam na najgorsze. Rozmawiałam z Polozna i poradziła żeby lepiej nic nie brać, zarodek może być jednak uszkodzony wiec chyba lepiej jak natura zadecyduje, tymbardziej ze to bardzo wczesna ciąża.
Maziajka jakoś niedoczytalam posta. Dobrze ze wszystko wporzadku. Oby się sytuacja nie powtórzyła.
Monia No to masz męża, ale niespodzianka! Także kciuki za Ciebie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Maziajka jakoś niedoczytalam posta. Dobrze ze wszystko wporzadku. Oby się sytuacja nie powtórzyła.
Monia No to masz męża, ale niespodzianka! Także kciuki za Ciebie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
PrzyszłaMama87
No właśnie ostatnio tez nad tym myślałam czy to faktycznie nie ma jakiegoś wpływu te suplementy kombinacje itd
Antonia2016
Też miałam takie myśli i wiecie jak to z tym planowaniem. Szanse są zawsze ze się trafi 50/50. A tym co się udało niestety nigdy nie dowiemy się czy ti przypadek czy co bo inne robią to samo a im się nie udaje. A jeszcze inne nic nie robią i mają :-)
Imama trzymaj się, natura wie co robi
Imama trzymaj się, natura wie co robi
reklama
maran-atha
Majoracja ja mysle, ze mozesz miec racje... Jestem na tym watku juz z 5 lat i bardzo duzo tutaj poronien zwlaszcza u dziewczyn, ktore staraja sie o corki... No ale szczerze powiedziawszy duzo wiecej tu dziewczyn, ktore wlasnie chca corke zaplanowac... No i duzo ciaz biochemicznych tez...
Imama trzymaj sie dzielnie...
Imama trzymaj sie dzielnie...
Podziel się: