reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Najgorsze myśle Przyszłamama rozczarowanie. Beta wysoka a na usg chłopczyk. Chyba lepiej poczekać do 15 dc i wtedy chociaż może odrazu sobie prezent różowy zrobić.
Ana niektórzy lekarze uważają ze nie powinno się karmić starając się o dziecko ale wiadomo niektóre to karmią cała ciąże i później dwójkę dzieci. Nie możemy chyba zabardzo tego analizować. Mam nadzieje ze Tobie się teraz uda. Ja to teraz czekam z niecierpliwością na pierwsza @. Po jakim czasie miałyście dziewczyny?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Millo kochana wrzuce w pn w weekendy nie mam czasu na kompa a z tel sie nie da.

Imama a juz nie krwawisz? U mnie to wygladalo tak ze zaczelam krwawic 1 dzien a potem 10dni plamien i brudzen.

Ja uwierzylam dopiero na polowkowym a jak po polowkowym moja ginka tez powiediala ze dziewczynka no to juz w ogole.Wczesniej nic rozowego nie kupowalam.I nie mowilam nikomu ze dziewczynka procz Wam:p

Ja we wtorek zaczęłam krwawic i No teraz plamie jeszcze. Moja gin powiedziała ze z tydz krwawień i @ gdzieś za 3-4 tygodnie. Termin @ miałam na 5 maj i później następna na 6 kwiecień wiec może poprostu w czerwcu dostanę normalnie. Lepiej jak człowiek za dużo nie czyta bo ogłupiec idzie jak niektóre pisze ze po pare miesięcy na @ czekaly

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama a Wiec właśnie lepiej się mile zaskoczyć ;) to dopiero jest wtedy niespodzianka :D tym bardziej ze czytałam tu na forum posty z 2014 roku i nulka oraz małe liski tez miały niskie przyrosty bety Ok 140% a maja corki :) Wiec różnie to bywa ;)

Mi gin powiedziala ze to krwawienie i plamienie mam uwqzac za @ i rzeczywiscie tak bylo.Kolejna @ przyszla normalnie mniejwiecej po 28dnkach od krwawienia.Jedyne co to byl to cykl bezowulacyjny.

A powiem wam jeszcze ciekawiej. Kumpela była w ciąży. W 16tc gin na usg- chłopak, a że miała już 2letniego synka to odświeżania pokoju, jakieś samochodziki itp. Usg 20tc- dziewczynka :-). Została już dziewczynką :-) A gin bardzo dobry specjalista pracujący w szpitalu :-) także ten, różnie się zdarza :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Do góry